BAYRAMPAŞA’YA HAZIRIZ

featured

BAYRAMPAŞA’YA HAZIRIZ

Sakaryasporlu futbolcular, Bayrampaşa’ya da şans tanımıyor. 10’da 10 hedefleyen yeşil-siyahlı ekibimizde moraller yüksek. Teknik Direktör Osman Özdemir tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

NEŞELİ ÇALIŞMALAR

Sakaryaspor, Bayrampaşa ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla devam etti. Rüstemler Tesisleri’nde yapılan antrenmanda tüm oyuncular sahadaki yerini aldı. Moralli bir şekilde Bayrampaşa maçına hazırlanan Sakaryaspor’da artık son rötuşlar yapılıyor.Sakaryaspor her zamankinden farklı çalıştı. Çeşitli varyasyonlar ve küçük sahada kontrol pas yapan yeşil siyahlılar daha sonra 4 kaleye ayrı ayrı 4 Grupta yan ortadan şut çalışması yaptılar Lig’de 9’da 9 yaparak müthiş bir seri yakalayan yeşil-siyahlı temsilcimiz Bayrampaşa karşısında da tüm hesaplarını galibiyet üzerine kuruyor. Şampiyonluk mücadelesinde puan kaybına tahammülü olmayan yeşil-siyahlı ekibimizde futbolcular 10’da 10 yapacağına inanıyor. Sakaryaspor bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Öte yandan Teknik Direktör Osman Özdemir maç kadrosunda değişiklik yapmayacak. Kazanan kadro ile yoluna devam eden Özdemir, zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılacaklarına inanıyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!