BAYRAMPAŞA’DAN TATANGALAR’A 250 BİLET

featured

BAYRAMPAŞA’DAN TATANGALAR’A 250 BİLET

Sakaryaspor’un perşembe günü Bayrampaşaspor ile deplasmanda oynayacağı play-off müsabakası öncesinde yeşil siyahlı taraftarlara 250 kişilik yer ayrıldı

150 KONTENJAN 250’YE ÇIKARTILDI

4 Mayıs Perşembe günü  ( Bugün ) saat 16.00’da oynanacak olan play-off mücadelesinde karşı karşıya geleceğimiz Bayrampaşaspor yetkilileri ile temasa geçen Sakaryaspor kulübü ve yeşil siyahlı taraftarlar müsabakanın başka bir stada alınması için talepte bulundular. Bu talebe olumsuz yanıt veren ev sahibi ekip 150 kişilik kontenjanı 250’ye çıkardı.

SORUN YAŞAMAYALIM

Tribün lideri Murat Ercan, belirtilen sayı üzerine kesinlikle çıkılmayacağını belirterek taraftarı uyardı. ?Unutmamız gereken en önemli husus, ilk müsabaka bizler açısından çok önem taşısa da bu karşılaşmanın rövanşı kendi sahamızda olacağından, bizlere yakışan bir şekilde sorunsuz bir deplasman gerçekleştirmemiz gerekmektedir. Bir üst lige çıkmamıza ramak kala sorunlar ve sıkıntılar ile bizlere, kulübümüze zarar verici davranışlardan kontrollü bir şekilde uzak durmamız gerekmektedir. Şimdi bir üst lige çıkmanın zamanı, sıra sizde hayatımızın anlamı!?

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!