BAYRAMPAŞA’DA SERİ DEVAM İSTİYORUZ

featured

BAYRAMPAŞA’DA SERİ DEVAM İSTİYORUZ

Temsilcimiz Sakaryaspor, Spor Toto 3. Ligin 31’nci haftasında 09-04-2017 Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bayrampaşa müsabakasının hazırlıklarını tamamladı.

HEDEF 10’DA 10

Spor Toto 3. Ligin 31’nci haftasında Pazar günü Bayrampaşa Çetin Emeç Stadında saat 15.00’da deplasmanda Bayrampaşaspor ile zorlu bir müsabakaya çıkacak olan temsilcimiz Sakaryaspor, hazırlıklarını tamamladı. Dün Rüstemler Tesisleri’nde ter antrenmanını gerçekleştiren ekibimiz,  İstanbul’a giderek kampa girdi.. Ekibimizde moraller son derece iyi durumdayken, takımda herkes 10’da 10 yapacağına inanıyor. Spor Toto 3. Ligde oynadığı son 9 müsabakadan 9 galibiyet elde ederek durdurulamaz bir yükselişin içine giren Sakaryaspor’da hedef bu seriyi sürdürmek. 10’da 10 yaparak yoluna devam etmek isteyen temsilcimizde herhangi bir cezalı oyuncu bulunmuyor. Bayrampaşa maçına tam kadro çıkacak olan yeşil siyahlılar otele yerleştiler ve maç saatini beklemeye başladılar.

HABER: Ömer Feyyaz ÇELEBİ

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!