BAYRAMPAŞA 1 – SAKARYASPOR 1

featured

TFF 3. Lig 3. Grup 31. haftasında Bayrampaşa ile Sakaryaspor Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda bir araya geldi.Karşılaşma beraberlik ile sonuçlandı.

90+6’DA YIKILDIK 1-1

Spor Toto 3.Lig 3.Grupta 31.haftada Sakaryaspor, deplasmanda Bayrampaşa ile 90+6’da frikikten yediği golle 1-1 berabere kalarak 9 maç sonra seriyi bozdu.  Ligin son 9 haftasından galibiyetlerle çıkan yeşil siyahlılar 90 artı 6. Dakikada kalesinde gördüğü frikik golüyle Bayrampaşa deplasmanından 1 puanla  ayrılmak zorunda kaldı

KÖTÜ FUTBOL NORMAL SONUÇ

Sakaryaspor maçın ilk yarısında tutuk bir oyun sergilerken, rakip Bayrampaşaspor üç gol pozisyonu buldu. Maçın 37. Dakikasında Bayrampaşaspor oyuncusu Polat Coşkun’a kafa attı ama maçın hakemi her ikisine de sarı kartını gösterirken Polat ikinci sarıdan kırmızı gördü. İlk yarının son dakikasında ise Serdar Ümit rakibini düşürünce haksız yere gördüğü ikinci sarıdan oyun harici oldu e her iki takım da ikinci yarıyı 10’ar kişi oynamak zorunda kaldı. 45. Dakikada Erçağ götürdüğü topla kaleci ile karşı karşıya kaldı ama topu kaleci kornere çelmeyi başardı ve ilk ayrı golsüz kapandı.

İKİNCİ GELEN GOLLER

Maçın ikinci yarısında Sakaryaspor daha hnareketli bir oyun oynamaya başladı ama gol yollarında etkili olamıyordu. Maçın 80. Dakikasında oyuna sonradan Coşkun’un yerine giren Mümir sağ tarafta topla buluştu. İleriye çıkan kalecinin üzerinden aşırttı ve Sakaryaspor 1-0 Öne geçti. Maçın böyle biteceği sanılırken maçın hakemi önce 3 oynanmamış dakika oynattığını bildirdi ama maçın 90+6. Dakikası oynanırken hakem bir frikik atışına hükmetti. Atışı oyuna sonradan giren Fahri Genç köşeye yolladı ve Bayrampaşaspor bu golle beraberliği yakaladı. Santra yapılmadan da maçın hakemi oyunu bitirdiğini ilan etti. Bu karar sonrasında başta Teknik Direktör Osman Özdemir olmak üzere teknik heyet ve futbolcular maçı fazla oynattığı gerekçesi ile hakeme uzun süre itiraz ettiler ama sonuç değişmedi ve Sakaryaspor Bayrampaşa deplasmanından haftalar sonra galibiyet alamadn geriye döndü.

Burhan UĞUR

STAT: Çetin Emeç

HAKEMLER: Yiğit Peşin*, Özgür Fatih**, Aydın Karsavuran**

Bayrampaşa: Yunus Emre**, Sefa**, Hüseyin**(Ziya*), Metin**(Fahri), Recep Soner**, İlker***, Bülent**(Benhur), Güray***, Furkan**, Sadican**, Polat*(KK)

TEKNİK DİREKTÖR:: Murat Şenvardar

SAKARYASPOR: Bora***, Canberk**, Zafer**, Serdar(KK), Hüseyin**, Fikret***, Talha***, Fatih**(Ferhat***), Coşkun**(Mümin***), Burak***, Erçağ***(Enes)

TEKNİK DİREKTÖR: Osman Özdemir

GOLLER: Dk.80 Mümin(Sakaryaspor), Dk.90+6 Fahri (Bayrampaşa)

KIRMIZI KARTLAR: Dlk.37 Polat (Bayrampaşa), Dk.44 Serdar (Sakaryaspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!