BAYRAMLAŞMA BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ YAPILACAK

featured

MAHİR’İN LİSANSI ÇIKMADI

Sakaryaspor yönetimi gurbetçi forvetimiz Mahir Sağlık, kalecimiz Ferhat Kaya ve tecrübeli orta saha oyuncumuz Sezer Badur’un lisanslarını yetiştirememişti.

FERHAT VE SEZER TAMAM

Sakaryaspor yönetiminin bayram öncesi kalecimiz Ferhat Kaya ve tecrübeli orta saha oyuncumuz Sezer Badur’un lisanslarını hallettiği öğrenilirken gurbetçi forvetimiz Mahir Sağlık’ın bonservis sorununun bayram sonrasına sarktığı spor servisimize bomba gibi düştü.

2 GÜN BAYRAM İZNİ

Sakaryaspor teknik heyeti Karşıyaka maçı sonrası sporcuları hem uyardı hem de 2 gün bayram izni verdi. Günü tek idmanla geçiren yeşil siyahlı sporcular bugünden itibaren 2 gün izin yapacak. Sakaryaspor Bugsaş maçı hazırlıklarını Rüstemler tesislerinde sürdürdü. Karşıyaka karşısında alınan beraberlik sonrası oyuncularını uyaran Osman Özdemir çalışmayı sık sık keserek oyuncularına yanlışları anlattı. Sporculara bayram için 2 gün izin veren Özdemir bayramdan sonra yeniden çift idmana dönerek Bugsaş maçına kadar eksikleri kapatmak istiyor.

30 AĞUSTOS’U SAHADA KUTLADILAR

Sakaryaspor’lu futbolcular ve teknik heyet, Çarşamba günü sabah saatlerinde yaptığı antrenmanın ardından Türk Bayrağı ile poz vererek 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.. Kulüpten yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun! Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ulusumuzun bağımsızlığı uğruna canları pahasına mücadele edip, bizlere bu zaferi hediye eden tüm kahramanları rahmet ve minnetle anıyoruz.” Denildi.

BAYRAMLAŞMA BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ YAPILACAK

Sakaryaspor’da geleneksel olarak yapılan bayramlaşma geçen bayramda olduğu gibi yine bayramın ikinci günü yapılacak. Sakaryaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cem günü basına yaptığı yazılı açıklamada “ Mübarek Kurban bayramının 2.günü olan 02 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 16.15’de tesislerimizde bayramlaşma yapılacaktır. Bilgilerinize sunulur.” İfadelerini kullandı

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!