Bayraktar Milli Takımı tebrik etti

featured

Bayraktar Milli Takımı tebrik etti

Kocaeli’de gerçekleştirilen Avrupa Karate Şampiyonası’nın ardından değerlendirmelerde bulunan Orhan Bayraktar, “Kocaeli’de hem milli takımımız hem kulübümüz sporcuları önemli başarılar elde etti. Emeği geçen antrenörlerimizi ve sporcularımızı kutluyor, destek olan tüm izleyicilere şükranlarımı sunuyorum. İnşallah sporcularımız yeni madalyalarla ülkemize gurur yaşatacaktır” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı ve Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Bayraktar, 4-7 Mayıs tarihlerinde Kocaeli’de gerçekleştirilen Büyükler Avrupa Karate Şampiyonası’nın ardından değerlendirmelerde bulundu. Bayraktar, 16 kategorinin 14’ünde madalya kazanan milli takım antrenörlerini ve sporcuları tebrik etti.

 

16 kategorinin 14’ünde madalya geldi

Bayraktar, “Haftasonu Kocaeli Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı. Turnuvada 43 ülkeden yaklaşık 420 sporcu mücadele etti. Milli takımımız 16 kategorinin 14’ünde madalya kazanmayı başardı. Alınan bu madalyalar bizi ülkeler klasmanında zirveye yerleştirdi. Gerçekten çok önemli ve gurur verici bir başarı. Emeği geçen antrenörlerimizi ve sporcularımızı kutluyor, destek olan tüm izleyicilere şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

Yeni başarılar gelecektir

Büyükşehir Belediyesi Karate Takımı sporcularının da turnuvaya damga vurduğunu aktaran Bayraktar, “Bu önemli başarı da Büyükşehir Belediyemizin sporcuları da pay sahibi oldu. Enes Erkan yarıştığı kategoride gümüş madalyanın sahibi olurken; Şeyda Burucu ise bronz madalyayla şampiyonayı noktaladı. Önümüzde olimpiyatlar var. Bu turnuva Türkiye’nin olimpiyatlara ne kadar hazır olduğunu göstermiştir. İnşallah sporcularımız yeni madalyalarla ülkemize gurur yaşatacaktır” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!