BAYANLAR HARBİŞ’E HAFİF GELDİ 1-6

featured

BAYANLAR HARBİŞ’E HAFİF GELDİ 1-6

Erenler’de oynanan Kadınlar 3. ligi grup liderliği mücadelesinde Sakarya bayan Futbol takımı lider Harbişspor’u ağırladı. Maça eksik ve golcüsü Fatma’dan yoksun çıkan yeşil siyahlılar güçlü rakipleri karşısında biraz direndilerse de Gölcük Harbişspor bu mücadeleden farklı bir galibiyetle çıktı 6-1.

HARBİŞSPOR İLK YARIDA BİTİRDİ

Maça hızlı başlayan Harbişspor ilk yarıyı 4-0 Önde kapattı. Maçın ikinci yarısına Sakarya Bayan Futbol takımı Esra’nın golüyle başladı. Ama geride kalan dakikalarda Harbişspor iki gol daha kazandı ve karşılaşmadan 6-1 Galip ayrıldı ve liderliğini korudu.Statüye göre 8 Gruptan gruplarında ilk iki sırayı alan toplam16 Takım Play-off maçları yapacaklar. Bu nedenle gruptan birinci veya ikinci çıkmanın o kadar da önemli olmadığı vurgulandı.

SAHA : Erenler

HAKEMLER . Hasan Işık** Alican özen*** Vedat Duman**

SAKARYA BAYAN FUTBOL : Büşra** Melis** Burçin*** Bahar*** Nagihan ** Özlem*** Elanur*** Evren** Kevser** ( Edanur** ) Pelin Nur** Esra***

TEKNİK SORUMLU : Vefa Çelebi

GÖLCÜK HARBİŞSPOR : Seda*** Fatma sare*** Sedanur*** Rabia*** ( Açelya Dk. 80 ) Havvanur*** Helin** ( Tuğba** ) İlayda*** Sümeyra*** Ebru*** Buse*** Ayçahan ***

TEKNİK SRUMLU : Hasan Alemdaroğlu

GOLLER : Dk. 10- 57 İlayda Dk. 11-67 Ebru Dk. 27 Ayçahan Dk. 30 Sümeyra ( G. Harbişspor ) Dk. 48 Esra ( Sakarya B F )

KırmızıKarat:Dk 81 Sumeyra (KocaelHarbişspor)

 

bayan furbol (5) IMG_8563 IMG_8564 IMG_8581 IMG_8596 IMG_8603 IMG_8616——————————————————————————————————

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!