Basketbolda kara hafta

,Basketbolda  2 erkek takımımız mağlup, bayan takımı ise İstanbul da yapacağı maça çıkmadı.

        Basketbolda kara hafta

 

Üç takımda aynı karede

Basketbolda kara hafta, Türkite Basketbol liginde şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir devlerimiz Sinpaş Denizli deplasmanından yenik dönerken, Bölgesel lih erkek takımı İstanbul da Beykoz karşısında yerle bir oldu, SAÜ bayan takımı ise İstanbul deplasmanına gitmedi.

Büyükler fark yedi

SBŞ Basketbol takımı Denizli deplasmanına çok ümitli gitti. Deplasman hareket ederken maç için çok temkinli konuşan ancak galibiyetten emin görünün Okan Çevik’in çalıştırdığı dev adamlar maalesef 20 sayı fark yedi ve kente döndü. Herşeye rağmen bu yenilginin Play-Off yolunda herhangi bir engelleme olamayacağı vurgulandı.

Bölgesel yerle bir

Bölgesel  gelişim takım ise İstanbul deplasmanında Beykozspor’dan tam 42 fark yedi. Cumertesi günü Ahmet Cömert spor salonunda oynanan maçta gelişim bölgesel takımımız 92-50 mağlup olrken maçın periyotları 26,5 – 14,19 – 28,7 – 24,19 olarak sonuçlandı.

Bayanlar muamması

SAÜ spor kulübü bayan Basketbol takımı bu hafta tam bir drajedi yaşadı. SAÜ lü bayanlar bu hafta İstanbul Çekmeköy Bldspor ile yapacağı maç için İstanbul’a gitmedi. SAÜ takımı ile Başkan Doç.Dr. Çetin Yaman dışında ilgilenen olmadığı ve Çetin Yaman’ın ani bir apandisit sorunu ile operasyon geçirdiği bildirildi. Adında SAÜ olan bayan takımının maç için İstanbula gidememesi skandal olarak nitelendi, Üniversite yönetiminin bu duruma acilen el koyması temenni edildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!