Basketbolda bu yıl milat olacak

featured

Basketbolda bu yıl milat olacak

Büyükşehir Basketbol Takımı’nı ziyaret eden Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Basketbol Takımımız yeni sezona büyük hedeflerle başladı. Bu yıl tüm şehir takımımızdan şampiyonluk bekliyor. İnşallah takımımız bu yıl üst lig vizesini alacak. Bu yıl basketbol takımımız için milat olacak” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Basketbol Takımını ziyaret etti. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yönetim, teknik ekip ve oyuncularla bir araya gelen Başkan Toçoğlu’na Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Şube Başkanı Akif Köse ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Takımın genel durumu hakkında Başkan Toçoğlu’na bilgiler veren Akif Köse, takımda her şeyin yolunda gittiğini söyledi.

 

Yakından takip ediyorum

İlk olarak fitness salonunda incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Bu yıl basketbol takımımızın hem iç saha hem de dış sahada oynadığı maçları yakından takip ediyorum. Güzel bir çizgi yakaladık. 2 senedir tabir yerindeyse üst ligin kapısından döndük. Ancak bu yıl şampiyonluğun geleceğine inanıyoruz. Takımda tecrübeli arkadaşlarımız var. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ilk günki heyecanlarını muhafaza ediyorlar. İnşallah yıl sonunda takımımız hak ettiği yere çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Şehir şampiyonluk bekliyor

Başkan Zeki Toçoğlu, “Şehrimizde spora yoğun bir ilgi söz konusu. Biz basketbolda bu potansiyelin olduğunu biliyorduk. Takımımız kurulduğundan bu yana da her maç dolu tribünler önünde maçlar oynanıyor. Sosyal anlamda da büyük bir boşluğu doldurduğunu ifade edebiliriz. Artık ligi atlamamız gerek. Yönetim, teknik ekip ve oyuncularımız şampiyonluğa inanmış durumda. Tüm şehir takımımızdan şampiyonluk bekliyor. Bizde teknik ekibimize ve takımımıza güveniyoruz. Bu yıl basketbol takımımız için milat olacak” şeklinde konuştu. Başkan Toçoğlu ziyarette takıma tatlı ikramında da bulundu.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!