Basketbola sponsor Adatıp Hastanesi oldu

Basketbola sponsor Adatıp Hastanesi oldu

Büyükşehir Basketbol Kulübü’nün yeni sezon öncesi isim sponsoru Adatıp Hastanesi oldu. Başkan Toçoğlu, “Hem futbola hem de basketbola önemli katkılar sunan Orhan Kocabıyık’a teşekkür ediyoruz. İnşallah yeni sezonda daha nice büyük hedeflere birlikte ulaşırız” derken; Akgün Altuğ, “Görevi Adil Köseoğlu’na devrediyorum. Basketbolun içerisinde olmaya devam edeceğiz. Takımımıza başarılar diliyorum” dedi. Koç Ernak ise başarılı bir sezon geçirdiklerini belirterek yeni sezonda başarılı bir kadro oluşturmak için çalıştıklarını söyledi.

 

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, 2018-2019 sezonu öncesinde basınla bir araya geldi. Sen Otel’de gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi, ADATIP Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Öner, yönetim kurulu üyeleri, Antrenör Selçuk Ernak ile basın mensupları yer aldı. Toplantıyla birlikte kulübün yeni başkanı Adil Köseoğlu olurken; ADATIP Hastanesi de takımın isim sponsoru oldu.

 

Takımın babası Zeki Toçoğlu

Koç Selçuk Ernak, “Geçen sene zor fakat başarılı bir sezon geçirdik. Bunda da en önemli faktör çok karakterli ve aile ortamı yaşatılan bir takım oluşmasıydı. Şunu bilmemiz lazım ki bizim tarzımızdaki takımların en zor sezonu ikinci sezonlarıdır. Avrupa Kupası’nda da çok ciddi bir yarışmanın içinde olacağımız için işimiz daha da zor. Herkese daha çok ihtiyacımız olacak. Biz yeni yönetimin heyecanını gördükçe kendimizi başarılı olmaya borçlu ve mecbur hissediyoruz. Takımımızı daha oluşturmadık ama çok uzun zamandır çalışmalar yapıyoruz. Kendi yönetim kurulumuza da bir teşekkür borcumuz var. Ancak Zeki Toçoğlu bu kulübün babası olmuştur, elimizi hiç bırakmamıştır. Aynı şekilde Orhan Kocabıyık her zor günümüzde bizlere yardımcı olmuştur. Bu sene de ülkemizin geçtiği zor ekonomik sınavda kulübümüze kucaklayarak bize çok büyük bir yardımı dokunmuştur. Umarım kendi ismimizi temsil ettiğimiz kadar onu ve firmasını da en iyi şekilde temsil edeceğiz.”

 

Basketbol içerisinde olacağım

Kulüp Başkanlığını Adil Köseoğlu’na devreden SATSO Başkanı Akgün Altuğ, “2013 yılında yola çıktık. Türkiye’de görülmemiş bir başarı seviyesiyle 5. yılımızda Süper Lig’de oynamaya hak kazandık. Ben bu süreçte basketbola destek sunan Başkanımız Zeki Toçoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Süper Lig’de ikinci yılımız olacak. Geçen sene elde ettiğimiz başarı neticesinde Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edeceğiz. Hocamıza ve oluşturacağı kadroya güveniyoruz. SATSO Başkanlığım dolayısıyla takımımızla birebir ilgilenmem mümkün olmuyor. Görevi Adil Köseoğlu’na devrediyorum. Basketbolun içerisinde olmaya devam edeceğiz. Takımımıza bu vesileyle başarılar diliyorum. Her sene yanımızda olan, destekleyen ve bu yıl da isim sponsoru olarak destek sunacak Orhan Kocabıyık’a ve Adatıp’a teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

 

Başarıyı kısa sürede yakaladık

Başkan Toçoğlu, “Son yıllarda Sakarya’da futbolumuz kadar basketbolumuzda da ciddi gelişmeler oldu. Basketbol takımımız kısa süre önce kurulmasına rağmen çok büyük atılım yaparak Süper Lig’e çıktı, ilk senesinde Play-Off oynadı ve bu senede Avrupa’da oynamaya hak kazandı. Bu süre içerisinde kulübümüzde emeği geçen, oyuncularımıza, teknik ekibimize, yönetimimize ve taraftarımıza teşekkür ediyoruz.

 

 

 

Yeni sezonda daha büyük hedeflere

Başkan Zeki Toçoğlu, “Takımımız, Selçuk Ernak’ın önderliğinde çok uyumlu, disiplinli bir profil çizerek adını duyurdu. Ancak kulüpler iyi bir yönetime sahipse sürdürülebilir olur. Basketbol takımımız kurulduğundan beri Akgün Altuğ ve iş adamlarımız ciddi emek harcadı. Hepsine teşekkür ediyoruz. Önümüzde ciddi bir süreç var. Kulübümüzün yeni başkanı Adil Köseoğlu olacak. Bir diğer önemli konu ise Adatıp Hastanesi basketbol takımımıza isim sponsoru oldu. Sakarya’da bu manada çok ciddi destekler bulamıyoruz. İşin başından bu yana Orhan Kocabıyık hem futbola hem de basketbola önemli katkılar sundu. Bugün de olduğu gibi her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz. Biz çok değerli bir hoca ile çalışıyoruz. İnşallah yeni sezonda daha nice büyük hedeflere birlikte ulaşırız” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!