Başkan Yetim Özür Diledi

Başkan Yetim Özür Diledi

Sakarya 1. Amatör Küme’de hafta sonu yaşanan olaylarla ilgili Karasu Aziziyespor Kulüp Başkanı Reşit Yetim, hakemler ve futbol camiasından yaşanan ferdi olayla ilgili özür dilerken, olayın adamı kalecilerinin lisansını yırtıp, kulüple ilişiğinin kesildiğini duyurdu

Karasu Aziziye Sahasında oynanılan ligin 10. haftasında Karasu Aziziyespor-Küçücek Beldespor karşılaşmasında yaşanan olaylarla ilgili Karasu Aziziyespor cephesinden açıklama geldi. Karasu Aziziyespor-Küçücek Beldespor maçının 82. dakikasında Karasu Aziziyespor’ un kalecisi maçın orta hakemine kafa atarak darp etti. Yaşanan bu olayla ilgili Karasu Aziziyespor Kulüp Başkanı Reşit Yetim kamuoyundan özür diledi.

Başkan Reşit Yetim “Karasu Aziziyespor olarak ilk defa böyle olayla karşılaştık.

Karasu Aziziyespor ile misafir takım Küçücek Beledespor’lu ne sporcular ne taraftarlar arasında bir olay olmadı. Ferdi ve cahilce bir olaydı. Karasu Aziziyespor olarak olaya karışan ve hiç istemediğimiz ve sürekli Fair-Play mesajları veren bir kulüp mantığıyla bugüne hareket ettik. Her şey den önce düşüncemiz Sportmenlik ve Fair-Play’dir. Bu oyuncumuz ile ilgili yaptırım uyguladık. Kendisinin lisansını yırttık ve kulübümüzden uzaklaştırdık. Kulübümüzle hiçbir ilişiği kalmamıştır. Yaşanan olaylarla ilgili kamuoyundan, hakemlerimiz ve futbol camiasından, futbol severlerden yönetim kurulum adına özür diliyor saygılarımı sunuyorum” şeklinde mesaj verdi.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!