Başkan Keser’e de forma ve plaket..

Şeyhvarmazspor Kaymakam Karal ve Başkan Keser’e forma ve plaket..

Sakarya 1. Amatör C Grubunda mücadele eden Şeyhvarmazspor yönetimi Kaymakam Recai Karal’a ve Belediye Başkanı Cevat Keser’e üstünde isimleri yazan forma ve spora verdikleri desteklerinden dolayı plaket takdim etti..

Pamukova’nın Sakarya 1. Amatör Küme C Grubundaki temsilcisi Şeyhvarmazspor Kulüp Başkanı Tanju Çelik, Antrenör Özcan Sevinç Mahalle Muhtarı Mevlüt Koştur ve yönetim kurulu üyeleri ile İlçe Kaymakamı Recai Karal’ı ve Belediye Başkanı Cevat Keser’i makamında ziyaret ederek, amatör futbola verdikleri desteklerden dolayı, üstünde Kaymakam Karal’ın ve Başkan Keser’in ismi yazılı takım forması ile plaket takdim ettiler.

Kaymakam Karal “ Amatör spor yaptığımız çalışmalarla nefes alacak.. “

Şeyhvarmazspor Kulüp Başkanı Tanju Çelik, Kaymakam Karal’ın amatör spor kulüplerinin yanında olmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek “ Sayın Kaymakamımızın amatör spora olan bakışı bizlere güç veriyor. Kendilerine minnettarız “ dedi.

Kaymakam Recai Karal ise üstünde ismi yazılı 61 numaralı Şeyhvarmazspor formasını unutulmaz bir hatıra olarak saklayacağını ifade ederek “ İlçemizde amatör spor anlamında başarılı işlere imza atılıyor. Bu gençleri ve başarıları görmezlikten gelinemez. İlçemizde spor anlamında yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. İnşallah o yapılanma tamamlandığında amatör spor bir nebze olsun rahat bir nefes alacak “ dedi.

Başkan Keser’e de forma ve plaket..

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser’i de makamında ziyaret eden Şeyhvarmazsporlular, başkan Keser’e de üstünde ismi yazılı 54 numaralı takım formasının yanı sıra amatör spora verdiği maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür edip plaket takdim ettiler.

Şeyvarmazspor Kulüp Başkanı Tanju Çelik Başkan Keser’e kulüplerine verdiği maddi ve manevi yardımdan dolayı teşekkür ederek, “ Bu gün Şeyhvarmazspor buralara geldiyse bunda en büyük pay sahibi bizlerden desteğini esirgemeyen belediye başkanımız Cevat Keserdir. Kendisine Şeyhvarmazspor kulübü olarak minnettarız “ dedi.

Başkan Keser, Şeyhvarmazspor Kulübünün kendisine takdim ettiği üstünde ismi yazılı 54 numaralı forma ve plaketin kendisini mutlu ettiğini  ve onurlandırdığını ifade ederek amatör spora desteğinin imkanlar ölçünde devam edeceğini belirtti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!