BAŞKAN GÜRSES “ TÜM AMACIMIZ TAKIMI SÜPER LİGE TAŞIMAK “

featured

İŞTE MERAK EDİLENLER !

Geçtiğimiz hafta görev dağılımı yapan Sakaryaspor’da yapılan görev dağılımı sonrasında Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses ve Basın Sözcülüğü’ne getirilen Cem Gün dün ilk kez basın mensupları ile bir araya gelerek gündemdeki soruları yanıtladı.

SICAK İLİŞKİLER

Sakaryaspor Basın Sözcüsü Cem Gün toplantıda yaptığı açıklamalarda, “Yönetim Kurulumuz geçtiğimiz hafta yaptığı grev bölümünde bana basın sözcülüğü görevi verdi ve bu görevi layıkı ile yapmaya çalışacağım. Transferler konusunda bizden isim bekleniyor fakat transferin selameti açısından isim vermenin doğru olmayacağını düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde transfer konusunda daha net açıklamalar yapacağız” dedi.

BAŞKAN GÜRSES “ TÜM AMACIMIZ TAKIMI SÜPER LİGE TAŞIMAK “

Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses basın mensuplarından gelen takımın genel kadrosunun neden bozulduğu hakkındaki soruya şöyle cevap verdi; “transfer konusunda çok eleştiri geliyor. 8 genç futbolcunun neden gönderildiği konusunda bizleri adeta topa tuttular. Ancak bizim bir tercih yapmamız gerekiyordu. Bu şehrin bizden beklentisi ve bizim de isteğimiz bu takımı şampiyon yapmak ve Süper Lig’e kadar çıkartmak. Süper Lig’e çıkmadan bütün branşlarda Türkiye Şampiyonu olmak hiçbir işimize yaramazdı. Altyapıya şimdilik ağırlık vermeyi düşünmüyoruz. Bizim göreve gelirken de hedefimiz bu takımı 4 yıl içinde Süper Lig’e çıkartmaktı. Bu doğrultuda adımlarımızı atıyoruz” dedi.

“ HEPSİ LİSTEMİZDE OLAN OYUNCULAR “

“Takımda bazı futbolcularımıza alternatif almak zorundayız” diyen Başkan Gürses, “transferde alacağımız oyuncularımız kadroda bulunan oyuncularımıza alternatif olacaktır. Şimdiye kadar kadroya kattığımız oyucularımızın hepsi izlediğimiz ve listemizde olan oyuncular. Ezbere oyuncu almıyoruz. Belirlenen şablon üzerinden transferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Talip olduğumuz birçok futbolcu üst liglere gitti” dedi.

“ İSKELET KADROMUZU KORUYORUZ “

Yapılacak transferlerle ilgili de açıklama yapan Başkan Gürses ; “İskelet kadromuz duruyor. Kimseden vazgeçmiş değiliz. Bir stoper alacağız. Keleye düşündüğümüz bir arkadaşımız daha var. büyük ihtimalle yarın bu transferi de gerçekleştirmiş oluruz. Daha önce de söylediğim gibi bu sene çok keyifli bir Sakaryaspor izleyeceğiz. Transferde acele etmenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Bir kamp dönemimiz var ve üst liglerdeki takımlardan ayrılıklar olacaktır. Bakıp göreceğiz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!