BAŞKAN AYDIN’DAN ÇARPIÇI AÇIKLAMALAR

featured

BAŞKAN AYDIN’DAN ÇARPIÇI AÇIKLAMALAR

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, yanında A.Ş Yönetim kurulu üyesi Uğur Çelikarslan ile birlikte basının karşısına çıktı. Pazar günü kendi sahamızda ilk defa alınan yenilgi sonrasında neler söyleyeceği merak konusu olan Başkan Aydın göreve geldikleri günden bugüne kadar olan biten hakkında bilgiler verdi. Toplantıyı Dernek değil A.Ş Adına gerçekleştirdiğini söyleyen Başkan Selahattin Aydın takım ve gidişatı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

BU ALEMDE HERŞEY VAR !

Başkan Aydın konuşmasına ilk geldikleri 2/13-2014 Sezonunda kredisi sıfır bir takım aldıklarını, transfer yasağı nedeniyle eldeki futbolcularla idare ettiklerini ve ligde kalmaya başardıklarını söylerken, 2014-2015 Sezonunda transferin açılması ile birlikte yeni biri takım kurmak istediklerini ama bunun her türlü mücadelelerine rağmen finalden dönerek başaramadıklarını anlattı. Bu alemde her şey var diyen Başkan Aydın “ biz ne söz verdiysek yerine getirmeye çalışıyoruz. Sakaryaspor’un Başkan Zeki Toçoğlu’suz olamayacağını herkes öğrenmiş oldu. Yönetime kim talip olursa olsun biz ancak yeni yüzler çıksın istiyoruz. Tribünler yönetimi belirleyemez. Yönetimler genel kurulun belirlediği yönetimlerden oluşur. Ama cesareti olan varsa genel kurula gelir. Takımın bu halinde yöneticilik yapmak yürek işidir. Tribünlerde bazı kişilerin yönlendirdiği birkaç kişi tarafından protestolar yapılıyor. Oysa binlerce taraftarın bunda hiç mi hiç suçu yok. İki veya üç kişiye mi teslim olacağız. Basından bazı kişiler hariç büyük bir kısmı bizlere sahip çıkmıyor. Oysa konudan  haberleri olduğu gibi sırf haber olsun diye haberler yapıyorlar. Sakaryaspor Türkiye’de bir marka kadro olarak üçüncü lige göre kaliteli biri takımız  ama her nedense olmadı mı olmuyor işte. Uzun bir zaman transfer yasağı nedeniyle güçlük çekmiş bir takımın yerine yeni bir iskelet kurmak hem çok zor hem de riskli bir iş. Yine de iyi şeyler yaptığımızın farkındayım. “ Diye konuştu.

KONGRE İLE GELDİK KONGRE İLE GİDERİZ

“ Sezon başından bu yana aleyhimize propagandalar yapılıyor ve her maç öncesinden başlamak üzere maç boyunca aleyhimize tezahüratlar yaptırılıyor. Bunda tribünlerdeki taraftarlarının çoğunun da günahı yok. Birkaç kişi profil seçilmiş ve bazıları tarafından tetikleniyor. Biz bunun farkındayız. Yönetimleri genel kurullar belirler Mayıs ayında genel kurul var. Biz genel kurulla geldik genel kurulla gideriz. Birilerinin tetikçiliğini yapmaya gerek yok. Bu işi daha iyi yapabilecek kimseler illaki vardır, gelsinler biz onlara yerimizi bırakmaya hazırız. Ama Sakaryaspor yönetimine kimse talip olmayınca biz taşın altına elimizi koyduk ve Sayın Zeki Toçoğlu’nun da isteği ile görevi aldık ve yürütmeye çalışıyoruz. Genel kurul günü geldiğinde her şey ortaya çıkar. Boş konuşmanın alemi yok. “ Diye konuşan Selahattin Aydın daha sonra gazetecilerin sorularına samimi bir sohbet ortamında cevaplandırmaya çalıştı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!