Başarının mimarlarından biri de Zeki başkandır.

featured

Başarının mimarlarından biri de Zeki başkandır.

 Sakaryasporumuz uzun ve zorlu maraton sonunda üçüncü ligde şampiyon olarak ikinci lige terfi etti. Bu zorlu süreçte sporcularımız ve teknik heyetin mücadelesi takdir edilmeli. Bu gururu bize yaşatan sporcularımızı alınlarından öpüyor, teknik direktör başta olmak üzere, teknik heyete, başkan ve yönetim kuruluna verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

Son final maçında tekrar gördük ki takımın lokomotifi on ikinci adam olan O müthiş taraflarımız, yüreği Sakaryaspor sevgisi ile atan fedakâr taraftarımız, onlara da teşekkür ediyoruz.

O kadar çok teşekkür edilecek kişi var ki, tek tek teşekkür etmeye kalksak bu satırlar almaz.  Ancak burada özel bir teşekkürü kamuoyu ile paylaşmak istedim.

Bu özel teşekkür, şükran Büyükşehir belediye başkanımız Zeki Toçoğlu’na.

En kötü dönemlerde dahi bile bir baba, bir abi edası ile Sakaryasporumuza destek oldu. Yapıcı davranışları ile Sakaryaspor konusunda toplumsal mutabakat sağladı. Çoğu maçına, antrenmanlara gelerek, sporcularımıza ve bu şehrin takımına her zaman yanında olduğu hissettirdi.

Takım sorunlar yaşasa da O hiçbir zaman, gönül koymadı, darılmadı, yılmadı takımın her zaman yanında ve destekçisi oldu. Bulduğu kaynaklar ile takıma teşvik sağlayarak maddi olarak takımın ayakta kalmasını, sporcuların alın terlerinin kurumadan alınması sağladı.

Çoğu zamanda kendi olanakları ile maddi ve manevi destek olmaya çalıştı. SASKF olarak Zeki başkanımızı her zaman takdir eden bir kurum olduk. Diğer amatör spor branşları ile birlikte amatör Futbola, Sakaryaspor için yaptıklarını unutmayacağız.

Burada bir başarı varsa; burada başarının mimarları da var.

Bu başarının mimarlarından biri olan SBB başkanı Zeki Toçoğlu’na SASKF olarak şahsım, yönetim kurulum, temsilcisi olduğum kulüpler adına teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

Yaşar Zımba sözlerine “ikinci ligde kalıcı olmadan en kısa zamanda Zeki başkanın destekleri ile Sakaryasporumuzun birinci lige çıkacağına, eski başarılı günlere döneceğimize inanıyorum.

Zeki başkanımız takımın başında destek olduğu müddetçe Sakaryaspor layık olduğuna yerlere ve kalıcı başarıla ulaşacağına inanıyoruz.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!