BARAJ MAÇINA KİM KALIR ?

featured

İHTİMAL-1 : Karasuspor, Kocaalispor’u mağlup etmesi durumunda diğer maçların sonucunu beklemeden Karasuspor BAL’a çıkar.

İHTİMAL-2 : Kocaalispor-Karasuspor maçı berabere biter Karasu Güven, Adapazarıspor’u mağlup eder yada berabere kalırsa; Karasuspor BAL’a çıkar.

İHTİMAL-3 : Kocaalispor’un Karasuspor’u yenmesi halinde Karasu Güvenspor-Adapazarıspor maçından gelecek beraberlik yada ev sahibi takımın galibiyet haberinde Kocaalispor BAL’a çıkar

İHTİMAL-4 : Adapazarıspor’un Karasu Güvenspor’u mağlup etmesi durumunda Kocaalispor-Karasuspor maçından gelecek beraberlik yada ev sahibi ekibin galibiyeti halinde Adapazarıspor BAL’a çıkar.

BARAJ MAÇINA KİM KALIR ?

İHTİMAL-1 : Karasu Güvenspor-Adapazarıspor müsabakasının berabere bitmesi halinde diğer maçın sonucu ne olursa olsun Adapazarıspor Baraj maçı oynamayı garantilemiş olur.

İHTİMAL-2 : Kocaalispor-Karasuspor maçı berabere biter Karasu Güven, Adapazarıspor’u mağlup ederse; 3 takım arasında yapılacak 3lü averaj hesabında Adapazarıspor ikinci olarak baraj oynamaya hak kazanır.

İHTİMAL-3 :Kocaalispor, Karasuspor’u mağlup eder; Karasu Güvenspor’da Adapazarıspor’u mağlup ederse Kocaalispor lige çıkar. Fakat diğer 3 takım 17 puanda olacağından 3 lü averaj devreye girer. Bu durumda bu 3 takım arasındaki maçlarda en çok puanı toplayan Karasuspor ligi ikinci bitirir ve baraj maçı oynama hakkı kazanır.

İHTİMAL-4 : Karasuspor, Kocaalispor’u mağlup eder; Karasu Güvenspor’un da Adapazarıspor’u  en az 3 farklı mağlup etmesi halinde  Karasu Güvenspor baraj maçı oynamaya hak kazanır. 1 Farklı mağlubiyette ise Adapazarıspor Baraja kalır.

İHTİMAL-5 : Karasu Güvenspor’un Adapazarıspor’u 2-0 mağlup etmesi durumunda ise ikili averajlar eşitleneceğinden genel averaja bakılmaksızın iki takım arasında tarafsız sahada 1 maç daha

Yapılabilir.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!