Banvit karşısında hedefimiz galibiyet

Banvit karşısında hedefimiz galibiyet

İBB karşısında alınan 58-69’luk galibiyetin ardından değerlendirmelerini paylaşan Akgün Altuğ, “Ligdeki 4. galibiyetimizi İBB karşısında aldık. Şimdi saha ve seyircimizin önünde Banvit karşısına çıkacağız. Taraftarımızın desteğiyle bu zorlu mücadeleden de galibiyetle ayrılacağımızı inanıyorum” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü karşısında alınan 58-69’luk galibiyetin ardından değerlendirmelerde bulundu. Beşiktaş ve DAÇKA maçının ardından İBB karşısında galibiyet için parkeye çıktıklarını aktaran Altuğ, İstanbul’da alınan galibiyetin çok değerli olduğunu kaydetti. Altuğ, 3 Aralık Pazar günü Banvit karşısında da parkeye galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

 

Zor mücadele

Altuğ, “Süper Lig’in 8 haftasını geride bıraktık. Bu maçların 4’ünü kazandık. İBB karşısında da üstün bir oyun ortaya koyarak, güzel bir galibiyet aldık. Teknik ekibimizi, sporcularımızı ve takımımıza destek olmak için Cebeci Spor Salonu’na gelen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzde ligin güçlü ekiplerinden Banvit ile karşılaşacağız. Zor bir mücadele olacak. Ancak taraftarlarımızın desteğiyle Banvit’i de yenebilecek güçteyiz. Bu konuda taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacımız olacak” diye konuştu.

 

Taraftalara davet

Altuğ açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; “Geldiğmiz noktada güzel bir çizgi çizdik. Şanssız mağlubiyetlerin yanında güzel galibiyetler kazandık. Lig uzun bir maraton. Maç maç düşünüyoruz.

3 Aralık Pazar günü de Banvit’le zor bir maça çıkacağız. Taraftarlarımızı da bu zorlu mücadelede takımımızın yanında olmaya davet ediyorum. Mücadelenin biletleri satışa çıktı. Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!