Balkan şampiyonumuz Rabi Solak’a  büyük vefasızlık..!

Balkan şampiyonumuz Rabi Solak’a  büyük vefasızlık..!

Sırbistan da yapılan Karate Balkan Şampiyonasında Şampiyon olup Balkan kupasını kazanan Pamukovalı Karateci Rabia Solak’a büyük vefasızlık..! “Hepsine yazıklar olsun..!”

 

Nisan ayı başında Gaziantep de düzenlenen Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonasında 40 kg da Türkiye Şampiyonu oldu. Ardından 27-29 Nisan tarihlerinde Sırbistan’ın Belgrat kentinde yapılan 23’üncü Balkan Karate Şampiyonasında 40 kg minikler de finalde Bosna Hersekli rakibini yenerek Balkan Şampiyonu olup büyük bir başarıya imza atan Pamukovalı karateci Rabia Solak’ın başarısını yöneticiler unuttu..!

Balkan şampiyonumuz unutuldu..!

Sakarya da Balkan Şampiyonasına giden 6 sporcu arasından  Balkan Şampiyonu olan tek sporcu olan Rabi Solak’ı aldığı başarıdan dolayı sadece okulu, öğretmenleri ve ailesi tebrik edip ödüllendirirken, Pamukovalı yöneticiler, şampiyonumuzu unuttu.

Şampiyon sporcumuzun ailesi kızları Rabia Solak’ın aldığı büyük başarının Pamukova da görülmezden gelindiğini, bu nedenle büyük üzüntü duyduklarını ifade ettiler.

“Hepsine yazıklar olsun..! Kendi çocuklarına sahip çıkmadılar.!.”

Şampiyon sporcu Rabia Solak’ın annesi Ayşe Aygüneş Solak, diğer ilçelerde Türkiye şampiyonasına katılıp birinci, ikinci ve üçüncü olan sporcuların İlçede yöneticiler ve İlçenin ileri gelenlerince ödüllendirildiğini belirterek  “ Benim kızım Türkiye Şampiyonu oldu, ardından Balkan Şampiyonasında bizi gururlandıran başarıya imzayı atıp, Balkan Şampiyonu oldu. Sakarya’yı ve Pamukova’mızı gururlandırdı. Diğer İlçeler sadece Türkiye de başarı elde edenleri ödüllendirirken, benim kızım hem Türkiye, hem de  Balkan Şampiyonu olmasına rağmen yöneticiler ve Pamukova bunu görmezden geldi. Hepsine yazıklar olsun. Kendi çocuğuna sahip çıkmayanlar kimlere sahip çıkacak “ diyerek sitem etti.

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!