BAL’A DEVAM BİLETİ KİMİN OLACAK ?

featured

BAL’A DEVAM BİLETİ KİMİN OLACAK ?

Bölgesel Amötar Lig’e yükselecek son takımın belli olacağı baraj maçı öncesinde Serdivanspor ile Karasuspor son hazırlıklarını yapıyor. 27 Nisan Perşembe günü 16.00’da Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmada iki takımında hedefi galibiyet.

SERDİVANSPOR KENDİNDEN EMİN

Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon istediği gibi bir sezon geçiremeyen Serdivanspor, baraj maçında 27 Nisan Perşembe günü 16.00’da Atatürk Stadı’nda Karasuspor ile karşılaşacak. Uzun yıllardır alışık olduğu ligde devam etmeyi planlayan sarı-siyahlı takım zorlu sınavdan galibiyetle ayrılmayı istiyor. Serdivanspor’da Antrenör Reşat Salpat, hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

KARASUSPOR BALA ÇIKMAKTA ISRARLI

Süper Lig Play-Off Grubunu ikinci sırada tamamlayarak BAL’a yükselme baraj maçı oynama hakkı kazanan Karasuspor’da moraller yüksek. Serdivanspor ile oynayacağı müsabakaya sıkı bir şekilde hazırlanan sarı-kırmızılı takım yakaladığı çıkışı rakibini yenerek başarıyla taçlandırmayı amaçlıyor. Karasusporlu oyuncular, baraj maçını kazanarak BAL’a yükseleceklerine emin.

HABER: Sırrı ŞANLI

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!