BAHAR KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI 3 MAYIS’TA BAŞLIYOR

featured

BAHAR KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI 3 MAYIS’TA BAŞLIYOR

Sakarya Voleybolunda geleneksel olarak her yıl düzenlenen Kurumlar Arası Buhar kupası Voleybol Turnuvası 3 Mayıs Salı günü başlayacak.

MÜRACAATLAR BEKLENİYOR

Voleybol İl Temsilciliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre bay ve bayanlar olmak üzere Karma ve bayanlar takımları en az 4 Takımdan oluşursa gruplar teşkil edilecek. Turnuvada oynayacak olan sporcuların mutlaka katıldıkları kurumda çalışıyor olmaları gerekiyor. Müsabakalar voleybol oyun kurallarına göre oynanacak ve kazanımlı iki devre halinde gerçekleşecek. Müsabakalara katılım ücreti alınmayacak ama yapılan itirazlar karşılığında itiraz bedeli olarak 50.00 TL Alınacak. Final öncesinde finale kalan takımların fikstür kuraları İl tertip kurulu ile birlikte gerçekleşecek. Müsabakalarda ceza verilmesi gerektiğinden bunu İl Tertip Kurulu gerçekleştirecek. Katılmak isteyen takımlar hazırladıkları listelerle kura çekiminin yapılacağı 27 Nisan Çarşamba günü saat 18.30’a kadar Voleybol İl Temsilciliğine müracaat etmeleri gerekiyor.Turnuvanın başlangıç tarihi ise 3 Mayıs Salı.

Voleybol

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!