Babanın gururu

featured
Babanın gururu
Salih Bozkurt çocuklarını spora gönderip başarılı olmaları için her türlü özveri şampiyonluklara hazırlanmasında en büyük etken oluyor. Üç kardeş olan Kübra .Elif ve Emirhan Bozkurt kardeşler Sakaryaspor kulübünde boks branşında çalışmalarını sürdürürken hedeflerinin şampiyonalarda en iyi dereceleri almak olduğunu söylediler. Önümüzdeki sezonda yıldız bayanlarda 60 kg da katılacak olan abala Kübra Bozkurt şampiyon olmak için aralıksız antrenmanlarına devam ediyor.
İçlerinde erkek kardeş olan Emirhan Bozkur 2018 yılında yapılacak olan Üst Minikler Türkiye şampiyonasında en iyi derece almak için hazırlıklarını devam ediyor. Ailenin küçük ferdi olan Elif Bozkurt ise çok küçük yaşlarda olmasına rağmen ablası ve abisini örnek alarak oda çalışmalarını sürdürüyor.
Baba Salih Bozkurt çocuklarının başarılı olabilmeleri için var gücünle desteklediklerini söylerken Sakaryaspor ve milli takım antrenörümüz olan Ertuğrul Hocamıza güveniyorum çünkü çocuklarıma öz veri ile çalıştırarak hedeflerinin 2018 de en iyi dereceyi almak olduğunu söylerken . Sakaryamızın başarılı antrenörlerinden olan boks antrenörü Ertuğrul Akgün Bozkurt ailesine teşekkür ederim Çocuklar başarmak için hırslı çalışmaları bana çalışmalarıma hız kazandırdıklarından baba Salih beye teşekkür ederim Hiç üşenmeden çocuklarına sporu sevdirmiş ve iyi bir veli olarak sporun takipçisi olmuştur. Bu üç kardeşler ise geleceğin şampiyonları olacaklardır. Önümüzdeki sezonda bu çocuklarımız Sakaryamıza şampiyonalarda en iyi dereceleri alarak madalyalarınla gurur vereceklerdir. dedi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!