BABA OLİMPİYATLAR , OĞULLARI İSE MİLLİ TAKIM İÇİN

featured

BABA OLİMPİYATLAR , OĞULLARI İSE MİLLİ TAKIM İÇİN

26-27 Temmuz 2017 tarihlerinde Karaman ilinde yapılacak olan Yıldızlar Dünya ve Avrupa Taekwondo Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bünyesinde çalışan Cafer Tayyar Cengiz ve Muhammet Emin Cengiz Kardeşler katılacak. Sporcuların babası aynı zamanda antrenörü olan Davut Cengiz, Samsun’da yapılan 23. İşitme Engelliler Olimpiyat şampiyonasında olduğu için , kendi çocuklarının müsabakasına katılamayacak.

AKLI ÇOCUKLARDA KALDI

Sakarya GHSİM Taekwondo Antrenörü Davut Cengiz  ; “Şu an dünyanın en büyük organizasyonu olan 23. İşitme Engelliler Olimpiyatlarında , Taekwondo Milli Takım Teknik Kurulu olarak , ülkemizi Samsun’da temsil ediyorum. Burası Daha önemli ve sorumluluğum olduğundan dolayı , öz çocuklarımın yanında olamayacağım. Çocuklarıma başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun. Samsun’daki Olimpiyat ve Karaman’da yapılan Milli takım seçmeleri öncesinde bizlere destek veren ve her zaman yanımızda olan Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çelikel’e teşekkür ediyorum” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!