AYVALIK BLD SPOR:1- 1 SAKARYASPOR

featured

ESKİYE DÖNÜŞ 1-1

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta üst sıralarda yer almak için mücadele eden Sakaryaspor geçtiğimiz hafta alınan galibiyetin ardından Ayvalık Hüsnü Uğural Stadında karşılaştığı Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında da üç puan alarak zirveye yerleşmek istiyordu ama evdeki hesap çarşıya uymadı ve ilk yarıda karşılıklı atılan iki gol sonrası bir de rakibin 9 Kişi kalmasına rağmen ikinci yarıda gol bulamaması sonucunda 1 Puana razı oldu. Bu sonuçla Sakaryaspor diğer karşılaşmalarda alınan sonuçlara göre 5. Sıradaki yerini korudu.

GOLLER İLK YARIDA GELDİ

Sakaryaspor oyuna temkinli başladı ve zaman zaman rakip kaleyi lokladı. Bunlardan birinde sahanın en iyilerinden doğan seçkin9 maçın 24. Dakikasında Sakaryaspor’u 1-0 Öne geçirdi. Maçın 35. Dakikasında aslen Sakarya Harmanlıkspor oyuncusu olan Sinan Ayvalıkgücü’nün beraberlik golünü kaydetti. İlk yarı bu atılan gollerle 1-1 Sona erdi. Maçın ikinci yarısında her iki takım da adeta beraberliğe razı bir futbol oynamaya başladı. Sakaryaspor’un etkili atakları olmadığı gibi, Doğan Seçkin’inin dışında ön plana çıkan futbolcumuz yoktu. Doğan Seçkin yaptığı ataklarla rakip takımdan iki oyuncunun da kırmızı kart görmesini sağladı. Maçın son dakikalarında maçın hakemi 5 Oynanmamış dakika gösterdi. Bu dakikalarda her iki takım da canlandı ama gol bulamayınca karşılaşma da 1-1 Sona erdi. Maçın ilk yarısında Sakaryaspor taraftarları ile Ayvalıkgücü taraftarları karşılıklı atışmalarda bulunurlarken sahaya pet şişeler yağdı. Daha sonra güvenlik önlemi alındı ve maç ta normal seyrinde devam etti. Eski Sakaryaspor Kulüp Başkanı Vedat Yaşlıca da Afd Başkanı Ömer Kalkan ile birlikte maçı taraftarların arasında seyrettiler.

 

STAD : Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı

HAKEMLER : Turgut Doman, Barış Önal, Gürcan Dönmez

AYVALIKGÜCÜ :  Emrullah***  Görkem** Halil***  Vijdan**  Kartal***  Sinan*** ( Ercan Dk. 90+1 )  Sergen** ( Mesut Dk. 74 ) Kerim***  Enes***  Ali** Oğuz Kaan**( Serkan )

TEKNİK DİREKTÖR : İsmail Varol

SAKARYASPOR: Yavuz**  Nedim**  Sertaç**  Fikret***  Canberk** ( Tevfik Dk.74 ) Adnan** Mustafa Cevahir ( K.K ) Doğan Seçkin*** Mustafa Akgün** ( Mert Sarı Dk. 64 )) Volkan Yılmaz** ( Sadullah  Dk 85 ) Feyyaz**

TEKNİK DİREKTÖR : Deniz kolgu

SARI KARTLAR: Mustafa Cevahir (Sakaryaspor), Görkem Şekerkaya, Vijdan Aladağ (Ayvalıkgücü)

KIRMIZI KARTLAR : Dk.57 Mustafa Cevahir (Sakaryaspor), Dk.58 Vijdan Aladağ Dk. 73 Görkem (Ayvalıkgücü)

GOLLER: Dk.24 Doğan Seçkin (Sakaryaspor), Dk.35 Sinan (Ayvalıkgücü)

 

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk.24 Gelişen Sakaryaspor atağında Doğan Seçkin’in attığı golle ekibimiz 1-0 öne geçiyor.

Dk.35 Sakaryaspor ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Sinan Çınar düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı. 1-1

Dk.50 Sakaryaspor’dan Mustafa Cevahir yaptığı hareket sonucu sarı kart gördü.

İki takımda üstünlüğü sağlamak için baskı yapıyor.

Mücadelenin ikinci yarısı başladı.

Dk.55  Kullanılan korner sornası, ceza sahasında karambol yaşandı. Doğan seçkin yere düşen topa vurdu, top kalecinin eldivenlerinde kaldı.

Kaleye yakın bölgeden Mustafa Cevahir’in kullandığı firirkik barajdan sekerek kornere çıktı

Dk.58 Sakaryaspor’dan Mustafa Cevahir girdiği pozisyonda yaptığı tehlikeli hareket sonucu kırmızı kart gördü. Sakaryaspor maçın kalan bölümünde 10 kişi mücadele edecek

Dk.60: Ayvalıkgücü Belediyespor’dan Vicdan Aladağ, havadan gelen topa elle dokununca ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Ayvalıkgücü de 10 kişi kaldı

Dk.62: Ayvalıkgücü’den Oğuz Kaan Horzum yerini Serkan Urgancı’ya bıraktı.

Dk.63: Sakaryaspor’da Mert Sarı, Mustafa Akgün’ün yerine oyuna girdi.

Dk.72: Ayvalık’tan Görkem Şekerkaya, yaptığı hareket sonucu kırmızı kart gördü. Deplasman ekibi 9 kişi kaldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!