Avrupa 3.’sü Çağla’nın Mutluluğuna Diyecek Yok

featured

Avrupa 3.’sü Çağla’nın Mutluluğuna Diyecek Yok

Paris’te düzenlenen Şampiyona’da Avrupa 3.’sü olan Fatma Çağla Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret etti.

Down Sendromlu Milli Yüzücümüz Fatma Çağla Demir, Down Sendromlular 4. Açık Avrupa Yüzme Şampiyonasında 400 metre bireysel karışık yarışmasında, Avrupa üçüncüsü olarak ülkemize bronz madalya kazandırdı. 28 Ekim-4 Kasım tarihlerinde Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen şampiyonada büyük bir başarıya imza atan Fatma Çağla kariyerine yeni bir madalya daha eklemenin sevinci yaşadı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Fatma Çağla Demir , bizim için çok önemli bir değer, Uluslararası Müsabakalarda milli forma  ile ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Çağla, neşeli tavırları ve aldığı dereceler ile bizleri sevindiriyor. Çağla,  Avrupa’dan aldığı 3.’ncülük madalyası ile İl Müdürlüğümüzü ziyaret etti. Kendisini tekrar kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!