AURELİO’YA BREZİLYA USULÜ DOĞUM GÜNÜ

featured
SAKARYASPOR'DA TEKNİK DİREKTÖR TUNCAY ŞANLI'NIN YARDIMCILIĞINI YAPAN MEHMET AURELİO'YA, FUTBOLCULAR VE TEKNİK HEYET ANTRENMAN SONRASI BREZİLYA USULÜ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI YAPTI. (BİLAL BİLİR/SAKARYA-İHA)

AURELİO’YA BREZİLYA USULÜ DOĞUM GÜNÜ

Sakaryasporun Antrenörü Mehmet Marco Aurelio, 40.yaş gününü bu kez evinde veya memleketinde değil de, dünkü idman bitiminde Rüstemler tesislerinde kutladı!

TUNCAY ŞANLI’NIN SÜRPRİZİ

A Milli Futbol Takımının ve Fenerbahçe’nin sevilen eski futbolcusu, Sakaryasporun da Antrenörü olan Marco Aurélio Brito Dos Prazeres  15 Aralık 1977’de Brezilya’da doğdu. İsmail Cem Cambaz’dan boşalan Teknik Direktör koltuğuna getirilen eski takım arkadaşı Tuncay Şanlı ile birlikte Sakaryaspor’da Antrenör olarak görev aldı. Son derece sevilen bir isim olan Aurelio için, Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı tarafından bizzat organize edilen Brezilya usulü kutlamada, kafasında kırılan çiğ yumurtalar ve kilolarca un yüzünden, tanınmaz hale geldi. Daha sonra ise tüm takım oyuncuları onu kutladı ve bu yaş gününü çektikleri fotolarla ebedileştirdiler. Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi olarak kutluyor; ailesiyle ve tüm sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, başarılı nice yıllar diliyoruz.

SAKARYASPOR’DA TEKNİK DİREKTÖR TUNCAY ŞANLI’NIN YARDIMCILIĞINI YAPAN MEHMET AURELİO’YA, FUTBOLCULAR VE TEKNİK HEYET ANTRENMAN SONRASI BREZİLYA USULÜ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI YAPTI. (BİLAL BİLİR/SAKARYA-İHA) SAKARYASPOR’DA TEKNİK DİREKTÖR TUNCAY ŞANLI’NIN YARDIMCILIĞINI YAPAN MEHMET AURELİO’YA, FUTBOLCULAR VE TEKNİK HEYET ANTRENMAN SONRASI BREZİLYA USULÜ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI YAPTI. (BİLAL BİLİR/SAKARYA-İHA)
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!