AURELİO ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

featured

AURELİO ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Tuncay Şanlı’nın Sakaryaspor’a teknik direktör olmasıyla yardımcı antrenörlüğe getirilen Aurelio, takımın başarısı için var gücüyle mücadele ediyor.

SAKARYASPOR BAŞARILI OLACAK

Mehmet Aurelio, uzun zamandır Türkiye’de çalıştığını, her zaman burada çalışmak ve yaşamak istediğini söyledi. Tuncay Şanlı’nın kendisiyle konuştuğunu ve Sakaryaspor’un projelerinden bahsettiğini ifade eden Aurelio, “Projeyi çok beğendim ve çalışmaya başladım, çok güzel, çok memnunum. İnşallah Sakaryaspor başarılı olacak. Tuncay ve Muhammet hocayla çalışmaktan çok memnunum.” dedi.

LİDERLİĞİ ALMAK İSTİYORUZ

Şu an tek hedeflerinin Sakaryaspor’u bir üst lige çıkarmak olduğunu belirten Aurelio, bu hedef doğrultusunda önlerindeki maçları kazanarak, liderliği en kısa sürede ele geçirmeyi istediklerini kaydetti. Tuncay Şanlı ile ilgili olarak da konuşan Aurelio, “Bana göre büyük bir insan, çok seviyorum, çok temiz bir kalbi var” diye konuştu.

aurelio

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!