ATMALARDA HEDEF MADALYA

featured

ATMALARDA HEDEF MADALYA

Türkiye tarihinin en büyük spor organizasyonu Deaflympics 2017 için son kampını Ankara’da sürdüren İşitme Engelliler Atletizm Atmalar Milli Takımı, 23 Temmuz’dan itibaren Samsun İlkadım Atletizm Stadyumu’nda olimpiyat madalyası için ter dökecek

 

18-30 Temmuz’da Samsun’da düzenlenecek 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’na büyük bir moral ve motivasyonla hazırlanan Atletizm Milli Takımı, yoğun ve disiplinli bir şekilde toplam altı kamp dönemi geçirdi. Atletizm Atmalar Milli Takım Antrenörü İhsan Taş, hedeflerinin Samsun’da madalya kazanmak olduğunu söyledi.

Ankara Eryaman’da bulunan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde (TOHM) altıncı ve son kampını gerçekleştiren ekipte, antrenör İhsan Taş; “Öncelikli hedefimiz madalya. Bunun için sporcularımızı en iyi şekilde hazırladığımızı düşünüyoruz Allah da yardım ederse iyi dereceler alacağız” ifadelerini kullandı.

MADALYA UMUTLARINDAN BİRİ FATMAGÜL KOÇ

Gülleye beş yıl önce başlayan 21 yaşındaki Fatmagül Koç, takımın iddialı isimlerinden biri. 2014’te Trabzon’da düzenlenen şampiyonada gençlerde Avrupa şampiyonu olan Fatmagül, ardından büyüklerde iki yılda iki Türkiye şampiyonluğu aldı.

Büyüklerde ilk kez uluslararası bir müsabakaya katılacağını söyleyen Fatmagül, “Her gün 1,5-2 saat hocamızla antrenman yapıyoruz. Olimpiyatlardan sonra da Avrupa ve dünya şampiyonalarına katılıp başarı elde etmek istiyorum.” diye konuştu.

Atletizm Atmalar Milli Takım kadrosunda şu isimler yer alıyor: Serhan Çalhan, Muhammed Çakır, Yağmur Taş, Alperen Akbulut, Mahmut Kılıç, Fatmagül Koç.

18-30 TEMMUZ’DA SAMSUN’DA DÜZENLENECEK 23. YAZ İŞİTME ENGELLİLER OLİMPİYAT OYUNLARI’NA BÜYÜK BİR MORAL VE MOTİVASYONLA HAZIRLANAN ATLETİZM ATMALAR MİLLİ TAKIMI, YOĞUN VE DİSİPLİNLİ BİR ŞEKİLDE ALTINCI KAMP DÖNEMİNİ GEÇİRİYOR.

İHSAN TAŞ (TÜRKÇE SESLİ)

“ÖNCELİKLE HEDEFİMİZ MADALYA, SPORCULARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ. ALLAH DA YARDIM EDERSE İYİ DERECELER ALACAĞIZ.”

GENÇLERDE BİR AVRUPA, BÜYÜKLERDE İKİ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU BULUNAN FATMAGÜL KOÇ, BÜYÜKLERDE İLK KEZ ULUSLARARASI BİR MÜSABAKADA MÜCADELE EDECEK.

FATMAGÜL KOÇ (TÜRKÇE İŞARET DİLİ, TÜRKÇE DUBLAJ):

“HER GÜN 1 BUÇUK 2 SAAT HOCAMIZLA ANTRENMAN YAPIYORUZ.  OLİMPİYATLARDAN SONRA DA AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONALARINA KATILMAK VE BAŞARI ELDE ETMEK İSTİYORUM”

DEAFLYMPICS 2017’DE, ATLETİZMDE MÜSABAKALAR 23 TEMMUZ’DA BAŞLAYACAK.

 

KJ ÖNERİLERİ:

ATMALARDA HEDEF MADALYA
TAKIM DEAFLYMPICS ÖNCESİ ALTINCI KAMPINDA

İHSAN TAŞ
ATLETİZM ATMALAR ANTRENÖRÜ
“İYİ DERECELER ALACAĞIZ”

FATMAGÜL KOÇ
MİLLİ SPORCU
“HER GÜN İKİ SAAT ANTRENMAN YAPIYORUM”

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!