Atmaca İlçe müdürü oldu

featured

Atmaca İlçe müdürü oldu

Pamukova İlçesinde  başarılı spor çalışmalarında bulunan, Güreş yaptığı yıllarda yıldızlar kategorisinde iki kez Avrupa ikinciliği kürsüsüne çıkan İl Güreş antrenörü Mehmet Atmaca Pamukova İlçe spor müdür vekili olarak yeni görevine başladı. Mehmet Atmaca’nın göreve Vekil olarak başlamasından sonra asaletinin yakın zamanda onaylanacağı verilen bilgiler arasında.                                                           Minder ve Yağlı güreşler de bir çok şampiyon Güreşçi yetiştiren Mehmet Atmaca Güreş federasyonu bünyesinde önceki yıllarda Yağlı güreş yürütme kurulunda yer aldı, Atmaca hoca aynı zamanda tarihi Kırkpınar güreşlerinde Kule hakemliği yapıyor.

Güreşin yanı sıra Futbol da da çok olumlu çalışmaları olan Mehmet Atmaca hoca uzun yıllardır Pamukova takımlarını çalıştırıyor.

Mehmet Atmaca’nın Pamukova İlçe spor müdür vekili olarak yeni görevine başlaması nedeni ile spor adamlar İslam Bozkurt, Hayri Çolakoğlu, hasan Zandolu, Nedim Ecevit ve Hüseyin Çeroğlu tarafından ziyaret edildi ve yeni görevi nedeni ile tebrik edildi.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!