Atletizmde Avrupa 3.’Sü Olan Sporcu Selda Kırdemir Ve Antrenörü İbrahim Arkan İl Müdürümüzü Ziyaret Etti

Atletizmde Avrupa 3.’Sü Olan Sporcu Selda Kırdemir Ve Antrenörü İbrahim Arkan İl Müdürümüzü Ziyaret Etti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Gençler Grup A Yarışları’nda derece alan Emine Selda Kırdemir ve antrenörü İbrahim Arkan’ı kabul etti.

Atatürk Olimpiyat Stadı Atletizm tesislerinde düzenlenen İngiltere, İtalya, İspanya, Slovenya, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka ve ülkemizin yer aldığı Grup A yarışlarında Fenerbahçe bayan takımı şampiyon olurken, Fenerbahçe adına yarışan ilimiz sporcusu Emine Selda Kırdemir de yüksek atlamada 1,66’lık derecesi ile 3. olma başarısı gösterdi.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Antrenör İbrahim Arkan ve sporcu Emine Selda Kırdemir’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Antrenör İbrahim Arkan, “Sporcumuzun yüksek atlamada bu sezonki en iyi derecesi 1,71 olmuştu. Avrupa sahnesinde 8 ülkenin katıldığı bu turnuvada da kazandığımız madalya sporcumuzu ve bizi gururlandırdı, gelecek adına mutlu etti” dedi. Antrenör Arkan, ayrıca sporcusunun 7-31 Ekim tarihleri arasında Balıkesir’de Olimpik Kadro kampına katılacağını ifade etti.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!