Atıcılar Mersin’den Rekorla Döndü

Atıcılar Mersin’den Rekorla Döndü

Mersin Erdemli’de gerçekleştirilen Havalı Silahlar Türkiye Kupasına katılan ilimiz sporcuları madalyalar ve rekor derece ile ilimize döndü.       Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Sporcuları Adil Şimşek, Furkan Esat Özdin ve Mert Can Berk’ten oluşan ekip, Yıldız Erkekler 10 metre havalı Tüfek kategorisinde 1187,7 puanla Türkiye rekoru kırdı. Daha önceki rekor 2015 yılında yine Mersin’de yapılan şampiyonada 1177,3 puan toplayan Gümüşhane Gençlikspor’a aitti.

Yıldız erkek tüfek takımı Türkiye rekoru kırarken, yıldız erkeklerde Adil Şimşek Türkiye Şampiyonu, Furkan Esad Özdin Türkiye ikincisi, Mert Can Berk Türkiye dördüncüsü oldu.

Şehrinur Burak, Beyza Domaç ve Emine Umay Kılıç’tan oluşa Yıldız Bayanlar takımı Tüfek kategorisinde takım birinciliği elde etti. Elif Yürekli’de minik bayanlar tüfek kategorisinde ikinci oldu.

Metehan Erdoğan, Ahmet Kerem Öztürk ve Yağız Efe Ünsalan’dan oluşan Yıldız erkek takımı Türkiye üçüncülüğü, Yaren Çelikten, Aleyna Zararsız ve Yağmur Çelikten’den oluşan Yıldız bayanlar tabanca takımı da Türkiye üçüncülüğü elde etti.

Türkiye Rekoru kırmanın sevinci ile ilimize dönmenin sevincini yaşadıklarını belirten Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Havalı Silahlar Atıcılık Antrenörleri Erman Yücel ve Semra Yılmaz ; “  Sporcularımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; “Sakarya’lı Atıcılar 2018 yılına müthiş bir başlangıç yaparak başladı. Mersin’deki Türkiye Şampiyonasından rekor ve madalyalar ile dönen Atıcılarımızı kutluyorum. Sporcularımızın yetişmesinde pay sahibi olan veliler ve antrenörlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum“ şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!