Aslan gitti,Demir gelecek

Futbolda bir devir daha kapandı. Yaklaşık 9 yıldır Sakaryada Futbol İl Temsilçiliği görevini yürüten Ali Aslanın görevi bugüm itibarıyla sona erdi. Yaşar Zınbanın ASKF Başkanı olmasından bu yana yılan hikayesine dönen ,her seferinde görevden alınacağı  haberleri gazete manşetlerini  süsleyen Ali Aslan olayı nihayet resmiyete büründü. Başkan Yaşar Zımba Ali Aslana hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiklerini ,yerine gelecek isim olarak, aynı zamanda ASKF yöneticisi olan Tezcan Demirin geleceğini ,Demirin olurunu bu akşam Konfedarasyon Başkanlığına göndereceklerini açıkladı.

KİMLER GELDİ ,KİMLER GEÇTİ

Futbol İl Temsiliçiliği görevinde en uzun süreli kalan ,Hüseyin Kama ,Yılmaz Kuzey ve Yaşar Zımba döneminde Amatör futbola hizmet eden Ali Aslandan önce bu görevde kimler kalmış,isterseniz bunu sizlere kısaca anımsatalım. Hüseyin Boz ( 4 Sene) Oğuz Taşkın ( 2 Sene ) Gültekin İsmailoğlu (2 Sene) Rahmi Cantimur ( Kısa süreli görev yaptı ve istifa etti) İsmet Akdemir (6 Sene,)Sinan Panta (2 Sene) İlhan Peksan ( 2 Ay geçici süre) Ali Aslan ( 9 Yıl)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!