ASKF’DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

featured

ASKF’DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

31 Mayıs’ta yapılan olağanüstü seçimli genel kurulla güven tazeleyen Yaşar Zımba Başkanlığındaki Askf Yönetim Kurulu önce iftar yemeğinde bir araya geldi ve daha sonra da Askf Amatör Evi’ne geçerek burada yaptığı toplantı ile görev bölümü yaptı.Toplantıya mazereti nedeniyle izin alan Uğur Kobaş dışında yönetim tam kadro katıldı.

ÖNCE İFTAR

Sakarya Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Yaşar Zımba’nın Adnan Menderes caddesindeki Semt Lokantasında verdiği iftar yemeğine tam kadro katıldı. İftara yemeğine Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan ve Saha Komiserleri Derneği Başkanı Mahmut Güzel de katıldılar. İftar yemeği sonrasında dualar okundu ve Genel Başkan Yaşar Zımba kısa bir konuşma yaparak iftara katıldıklarından dolayı arkadaşlarına teşekkür ederek, yöneticilerin oradan Amatör Evine geçmelerini ve yapılacak bir toplantı ile görev dağılımı yapacaklarını söyledi.

GÖREVLER 3 YILA DAĞILDI !

Sakarya Amatör Kulüpler Federasyonu Yönetim kurulu Askf Binasında bir adaya geldiler ve Yaşar Zımba Başkanlığında toplantılarını yaptılar. Toplantının başlangıç konuşmasını yapan Yaşar Zımba “ Askf büyük bir görev almıştır. Geride kalan 14 Yılda yapılan yanlışların kısa biri zaman içerisinde düzeltilmesinin mümkün olmadığını görüyoruz ama, bizler el ele verdiğimizde bunun  kısa bir zaman içerinde bunun üstesinden gelebileceğimize inancım tamdı. Bu nedenledir ki yönetimde görev alan her üye görev anlamında benimle birlikte aynı sıfatta ve yetkiye sahiptir. Onun için görev dağılımı yaparken yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımını  3 Yıla yayma kararı aldı. Her iş başına gelen yönetim kurulu 1 Yıl sonra görevi yeni bir görev dağılımına bırakacak ve bu böylece 3 Yıl boyunca değişe değişe devam edecek.Önemli olan delegelerin bizlere vermiş olduğu güven’e layık olmak ve adaletli bir düzen içerisinde çalışmaktır. Yapılan görev dağılımı sonrasında Yönetim Kurulu’nun çalışmaları ve hedefleri ile ilgili konuşmalara geçildi. Genel başkan Yaşar Zımba ilçe sahalarında yaşanan ve oralarda not aldığı bazı olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Zımba konuşmasında bilhassa hakemlerle ilgili sıkıntıların yaşandığını, bunun da en kısa zamanda İl Hakem Kurulu ve Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemci Derneği Başkanları ile bir araya gelerek çözüm arayacaklarını söyledi. Başkan Zımba ayrıca diğer taban birlikleri ve Ceza kurulu ile ilgili düşüncelerini anlattı. Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı ise şöyle yapıldı :

Başkan  : Yaşar ZIMBA

Genel Sekreter : Neşet ÇAKIR

Başkan Vekili : Cevat EKŞİ

Başkan Yardımcısı : Adem TURAN

Başkan Yardımcısı : Mustafa KOVAR

Başkan Yardımcısı : Mustafa YAVUZ

Başkan Yardımcısı : Mustafa GÖZYUMAN

Basın Sözcüsü : Mustafa Gündoğdu

Mali Sekreter  : Bülent VARDAR

Örgütlenme Sekreteri : Uğur KOBAŞ

Üye :  Ahmet SİLAHÇI

Üye : Aydın BİRİNCİ OĞLU

Üye : Ekrem BEDİR

Üye : Abdül Faruk KIR

Üye : İbrahim Nalbant

Üye : İdris DİLSİZOĞLU

Üye : İsmail ERGÜL

Üye : Necmettin KOÇOK

Üye : Özcan SEVİNÇ

Üye: Recep ODABAŞ

Üye : Tezcan DEMİR

DSC_6739 DSC_6740 DSC_6754 DSC_6764 recep faruk

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!