ASKF yangın yerine döndü

featured
SAMSUNG CAMERA PICTURES

7 Temmuz’da seçimi kaybeden Yılmaz Kuzey ASKF’yi istifaya çağırdı

 İstifa davetini   10 maddede topladı

 ASKF yangın   yerine döndü

7 Temmuz’da gerçekleşen seçim yarışını Yaşar Zımba’ya kaptıran eski ASKF Başkanı Yılmaz Kuzey yeni yönetimi yazılı açıklamayla istifaya davet etti, genel kurul kararı beklediğini söyledi.

ASKF ESKİ BAŞKANI YILMAZ KUZEYİN BOMBA AÇIKLAMALARI‏

YEŞİL SAHALARDA YANGIN VAR ASKF BAŞKAN ve YÖNETİMİNİ İSTİFAYA DAVET EDİYORUZ

Sakarya  Amatör spor  camiasında son günlerde çıkan kaos ortamı karşısında ve delegelerimizden gelen yoğun şikayetleri neticesinde bu bildiriyi yayınlama zaruretim  doğmuştur.

7 Temmuz 2015 günü  birçok vaatle ile ve 30 oy farkla  A.S.K.F başkanı seçilen Yaşar ZIMBA ,7,5 aylık başkanlığı süresince hiçbir vaadini yerine getirmediği gibi;yöneticilik anlamında da sınıfta kalmıştır.Seçim günü bu vaatlerin yerine gelme imkanı olmadığını söylediğimizde; ya olursa diye düşünen ve Zımba’yı destekleyen bazı  delegelerimiz,  bugün bizim söylediklerimizin haklılığını yaşayarak öğrenmişlerdir.

Öyle ki; şu an Sakarya Amatör camiası yangın yerine dönmüştür.Maçların birçoğunda saha olayları olmakta,hakemler maça çıkmamakta,kulüp idarecileri ile  A.S.K.F  savaş halinde bulunmakta ,A.S.K.F başkanının da bulunduğu toplantıda hukuka aykırı kararlar alınmakta ,bu hukuk dışı  karar Ankara’dan dönmekte ve Sakarya Amatör spor camiası tam anlamı ile Türkiye çapında   madara olmaktadır.

A.S.K.F başkanı ZIMBA ‘nın seçim günü verdiği vaatleri ve 7,5 aylık süreçte  yaptıklarını  kısaca maddeler halinde değerli kamuoyuna  hatırlatmak istiyorum.

1-Tüm kulüplere sezon başı  2.500 TL maddi yardım yapılacak  ve katılım ücreti alınmayacak.Bu söz tutuldu mu,TUTULMADI.Zımba ben öyle bir şey demedim dedi.Sonra kaseti çıkınca demişim dedi.

2-A.S.K.F. bacasız fabrika ,buraya giren paran haddi hesabı yok,bu paraları kulüplerimize dağıtacağız dedi.4 ay sonra  TV programında burada gerçekten para yokmuş cepten yiyiyoruz dedi.

3-Zımba yönetimi uzun yıllardır A.S.K.F ‘na hizmet eden ve prosedürleri çok iyi bilen,takımlarımızın  memnun olduğu  iki bayanı,sırf kendi insanlarını getirmek için ekmeğinden ettiler.

4-20 kişilik yönetim kurulu listesinde A.S.K.F tarihinde görülmemiş şekilde , 15 tane başkan yardımcısı yapıldı.Bu arada yönetim kurulu arkadaşları da bu durumlardan muzdarip olacak ki , şu an toplantıları 4-5 kişi ile  yapmaktadırlar.

5-10 senelik forma-eşofman  yardımını ben kendim yaparım  dedi ,10 senelik değil bir senelik bile yapamadı.

6-Maçlarda kardeşlik,dostluğu sağlayacağız dedi,gelinen nokta ortada.

7-A.S.K.F. başkanı olarak takımların haklarını savunacağı yerde ;kendini seçimlerde  destek olmayan takımlara yapılan hukuksuz uygulamalara ortak oldu.A.S.K.F tarihinde ilk defa skandal niteliğindeki  küme düşürme kararı iptal edilince,alışkanlığı olan kıvırma sanatını icraya tekrar başladı.

8-A.S.K.F başkanı olarak,alt taban birlikleri ile uyumlu çalışmayı sağlayıp,kulüplerin menfaatini korumaya çalışacağına,bütün alt birliklerin  kulüplerimiz ile  birbirine girmesine seyirci oldu.

9-Sakarya Amatör futbol camiasının  ilk defa İl hakem kurulunun ‘ben bu maça hakem göndermem tehdidi’ ile karşı karşıya kalmasına göz yumdu.

10-7,5 aylık bu dönemde yukarıda bahsettiğimiz bu olumsuz şeylerin dışında hiç mi güzel şeyler olmadı,tabi ki oldu.A.S.K.F başkanı Yaşar ZIMBA’nın kendi resmini de bastırdığı şiltleri dağıtıp,poz vermekte son derece başarılı olduğu ortaya çıktı.Yine Yaşar ZIMBA’nın söylediklerini, söylemedim veya şaka yaptım diyerek kıvırma sanatında uzman olduğunu kanıtlamış oldu.

İşte siz değerli amatör camia mensubu  delege ve takipçilerinin bildiği bu olaylar neticesinde;Sakarya Amatör camiası büyük bir kaosun içindedir.Bu kaos ortamında artık A.S.K.F başkanının görev yapabilme kabiliyeti kalmamıştır.Son seçimlerde yanımızda olan 200 delege ve bugün haklılığımızı gören Zımba destekçisi birçok delegenin yoğun ısrarları üzerine,Yaşar ZIMBA’ya sesleniyorum.

Sayın Zımba; dediklerini yaparsan ilk biz tebrik edeceğiz dedik olmadı,olmuyor.Muhtemelen 7,5 ayda koltuk sevdanı biraz dindirmişindir,oranın bacasız fabrika olmadığını ve kontrolsüz bir para olmadığını anlamışsındır.Tüzük gereği olan seçim için yeterli imza da önüne gelmişken,bir kez olsun da KIVIRMA ‘da ,al  artık şu seçim kararını.Her ne kadar bu vaatlerimi yerine getirmez isem bir daha kongre salonuna  gelmem desen de gene aday olabilirsin,sen nasıl olsa o dediğini de bir şekilde kıvırırsın.

Son olarak A.S.K.F.’nin  değerli delegasyonuna sesleniyorum,ok yaydan çıkmıştır,hep beraber bu kara günleri,güneşli günlere döndüreceğiz inşallah.En kısa sürede görüşmek dileğiyle…

Saygılarımızla   Yılmaz KUZEY

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!