ASKF OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL KARARI ALDI

featured

ASKF OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL KARARI ALDI

Sakarya Amatör futbolunu aylardır meşgul eden ve çeşitli spekülasyonlara konu olan ve Askf’nin seçim yapmasını isteyen bazı delegelerin bu isteklerini yargıya taşımaları sonrası Sakarya Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba konuya son noktayı koydu ve tüm delegeleri 31 Mayıs’ta yapmaya karar verdikleri tüzük  tadiladı olağanüstü genel kuruluna davet etti.

“DEDİKODULARIN UZAMASINI İSTEMİYORUM “

Göreve geldikleri günden beri haklarında çeşitli iddialarla amatör spor camiasını yok yere meşgul eden bazı eski yöneticilerin konuyu yargıya taşımaları sonrasında olanlardan ve asılsız iddialardan amatör futbol camiası adına büyük üzüntü duyduğunu söyleyen Başkan Yaşar Zımba, “bizim mahkeme kararları ile uğraşacak zamanımız yok. Amatör Spor ailesinin bu sıkıntılı ortamlardan kurtulması,  ancak onların iradesi ile gerçekleşir. Bu nedenle de seçimse seçim dedik ve Ramazan’dan önce sıkıntılardan kurtulmak amacıyla delegelerin tercihi için olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldık.Bu seçimde Tüzük tadilatı yaparak  federasyonumuzun işleyişini daha etkin hale getirmek istiyoruz.Dedikodular gittikçe uzuyor ve bizler de bu dedikoduları önlemek amacıyla son sözü delegelere bıraktık. 31 Ağustos’ta saat 13.30’da Orhan Cami karşısındaki Orhangazi Kültür Merkezi’nde yapılacak olağanüstü genel kurula tüm delegelerimizi eksiksiz olarak bekliyoruz” dedi.

İKİ AY ERKENE ALDIK

Daha önceleri 3 yılda bir Temmuz ayında yapılması gereken genel kurul tarihini yapılacak tüzük değişikliği ile bundan böyle 2 ay önceye almak istediklerini söyleyen Başkan Yaşar Zımba, Konfederasyon seçimleri yapıldıktan 2 ay sonra genel kurullarımız yapılıyordu ve bu nedenle de Konfederasyona üye veremiyorduk. Yapılacak değişiklikle seçimle belirlenecek Konfederasyon delegelerinin bundan sonra Konfederasyon Yönetim Kurulu’na girebilme şanslarının sağlandığını göreceğiz” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!