ASKF den Sakaryaspor yeni başkanına ziyaret.

ASKF den Sakaryaspor yeni başkanına ziyaret.

 

Rusya’dan Çarşamba sabahı Sakarya’ya dönen ASKF başkanı Yaşar Zımba ayağının tozu ile yönetimini toplayarak Sakaryaspor başkanlığına seçilen, ASKF başkan vekili Cevat Ekşi’yi ziyaret ederek hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletti.

Ziyarette başkan Yaşar Zımba ile birlikte, Genel sekreter Neşet Çakır, Futbol il temsilcisi Tezcan Demir, yönetim kurulu üyeleri Recep Odabaş, Uğur Kobaş, Şefik Kır, Faruk Kır, Necmettin Koçak, Mustafa Gözyuman, Mustafa Kovar, disiplin kurulu başkanı Cemal Başaran, saha komiserleri dernek başkanı Mahmut Güzel, ASKF delegesi Hikmet Şaha vardı.

Askf başkanı Yaşar Zımba “Cevat Kardeşim amatör futboldan başlayarak Sakaryaspor başkanlığına kadar yükselmiş bir kardeşimizdir. Sakarya ASKF olarak maddi ve manevi olarak kendisinin ve Sakaryasporun yanında olacağız.

Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı ve ASKF onursal başkanı Zeki Toçoğlu her zaman maddi ve manevi olarak Sakaryasporumuzun yanında, bunu herkes çok iyi biliyor. Ancak sadece Zeki başkanın desteği ile başarı yakalanmaz. İlimizin belediye başkanları, Ankara’da bulunan sivil toplum kuruluşlarının başkanları,  bürokratlar ve işadamlarımızın Sakaryasporumuza destek olması gerekmektedir.

Sakarya olarak diğer yıllara göre bu yıl daha çok fedakârlık yapalım. Zeki başkanın fedakârlıklarının yanında, ASKF ailesi bizler bir şeyler yaparken, Sakarya olarak hiç olmazsa en az 500 Tl giriş, 600 Tl yıllık üyelik aidatını bile ödeyerek kulübe üye olalım. Bu destek bile çok anlamlı olacaktır.

Haydi Sakarya, gün birlik, gün destek, gün en az üye olma günüdür….

Yaptığı konuşma sonunda Başkan Yaşar Zımba, Sakaryaspor başkanı Cevat Ekşi’ye tebrik şilti de takdim etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!