ASIL HEDEFİMİZİ TUTTURDUK

Sakarya Süper Amatör Lig ekiplerinden Akova Barışspor kulüp başkanı Ahmet Nişancı sezon başında A Takım için koyduğum hedeflerin çok gerisinde kaldık ama gençlerimiz gelecek için umut veriyor dedi

Süper Amatör Lig’in Hendek temsilcilerinden Akova Barışspor sezona iddialı başlamasına rağmen ligde kalmayı son haftalarda başarabilmişti. Akova Barışspor Kulüp Başkanı Ahmet Nişancı  sezon başında Sportif54 editörü Ömer Sarıca’ya verdiği röpörtajda hedeflerinin play-off olduğunu söylemiş ve iddialı açıklamalarda bulunmuştu.

Sportif54’e Sezonu değerlendiren Ahmet Nişancı sezon başında belirledikleri bazı hedeflerden sapma olduğunu belirterek; “Evet A Takım için büyük hedeflerle başladığımız sezonu gerçekten hiç hayal etmediğimiz noktada tamamladık. Buda bizim için bir tecrübe oldu aslında. Fakat sezon başı A Takım için iddialı konuşurken U19 takımımız içinde şampiyon olacak bir kadro kuracağız demiştim. A Takım hedefimiz tutmadı ama U19 Takımımızın şampiyonluğu bizi daha çok sevindiren bir gelişme oldu. Gençlere yönelik yatırımlarımıza devam edeceğiz. A Takımında 2-3 yıla kadar Bölgesel Lig’de mücadele edecek seviyeye geleceğine inanıyorum” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!