AŞAĞISI KOCAALİ YUKARI GEL KİRAZCA

AŞAĞISI KOCAALİ YUKARI GEL KİRAZCA

Süper Amatör Küme B Grubu’nda play-off yarışı içinde olan Kocaalispor ve Aşağı Kirazcaspor ligin 14. haftasında Kocaali Sentetik Saha’da karşı karşıya geldi. Yüksek tempolu geçen karşılaşmayı üstün oyun sergileyen Aşağı Kirazcaspor 4-2 kazanarak büyük avantaj elde etti.

Büyük avantaj

Süper Amatör küme B Grubu’nda play-off yarışı sürdüren Kocaalispor ve Aşağı Kirazcaspor ligin 14. Haftasında Kocaali Sentetik Saha’da karşı karşıya geldi. Baştan sona yüksek tempoda oynanan ve zaman zaman gerginleşen karşılaşmada fileler topla 6 kez havalandı. Orta hakem Erkan Engin’in iki kez beyaz noktayı işaret ettiği 90 dakikayı, daha kontrollü oyun sergileyen konuk ekip Aşağı Kiracaspor 4-2 kazanarak büyük avantaj elde etti.

Rahat galibiyet

Müsabakanın ilk golü henüz birinci dakikada Samet’in ayağından geldi. Maça adeta galip başlayan konuk ekip 34’te Oğuz’un golü ile farkı ikiye çıkararak soyunma odasına 2-0 önde gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Kirazcaspor 54’te Levent’in golü ile farkı 3’e çıkardı. 66’da penaltıdan kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü kaydeden Levent konuk ekibin rahat galibiyetindeki önemli isimlerden biri oldu.

Kocaali yara aldı

Maç boyunca çok sayıda pozisyon yakalamasına ve rakibini zaman zaman bunaltmasına rağmen skor üretemeyen Kocaalispor son vuruşlardaki etkisizliğinin kurbanı oldu. Mavi beyazlı ekibin gollerini 71. Dakikada penaltıdan Uğur ve 90+3. Dakikada Okan kaydetti. Play-off yolundaki en önemli rakiplerinden birini sahasında ağırlayan Kocaalispor evinde aldığı mağlubiyetle play-off yolunda büyük yara aldı.

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Erkan Engin*** Erdi Öz*** Rahmi Utku Kocaer***

Kocaalispor: Uğur E.* Talha* Hakan* (Tunahan*) Bilal* Muzaffer* Uğur A.* Fatih* Kadir* Serkan* Veysel* Okan*

Antrenör: Hasan Atalay

Aşağı Kirazcaspor: Eyüp*** Özgür*** Özkan*** Furkan*** Hakan S.*** Haluk*** Levent*** İzmail*** Oğuz*** Samet*** Hakan D.***

Antrenör: Güngör İçer

Goller: Dk. 71 Uğur(Pen.), Dk. 90+3 Okan (Kocaalispor) Dk. 1 Samet, Dk. 34 Oğuz, Dk. 54 Levent, Dk.66 Levent (Pen.) (Aşağı Kirazcaspor)

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!