AŞAĞI KİRAZCASPOR SAHAYA İNDİ

featured

AŞAĞI KİRAZCASPOR SAHAYA İNDİ

Bu sezon ilk kez süper amatör ligde mücadele edecek olan Aşağı Kirazcaspor yaptığı bomba transferlerle 2017-2018 Futbol sezonuna iddialı olarak ilk adımını Arifiye belediyesi Spor kompleksinde yaptığı açılış ile attı. Turuncu Siyahlılar başarılı çalıştırıcıları Güngör İçer ile yeniden anlaşarak ve önemli yerlere yaptıkları transferlerle sahaya indi.

KURBAN KESİLDİ

Aşağı Kirazcaspor yeni sezona Arifiye Belediyesi Spor Kompleksinde yaptığı açılış ile merhaba dedi. Açılışta Arifiye Belediye Başkanı İsmail karakullukçu, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, Askf Başkanı Yaşar Zımba, Askf Başkan yardımcısı İsmail Ergül, Futbol İl temsilcisi Tezcan Demir ile Aşağı Kirazcaspor yönetim kurulu tam kadro katıldılar. Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı konuşmada Aşağı Kirazcaspor’un bu önemli başarısından dolayı mutluluk duyduklarını ve turuncu siyahlı ekibin her zaman yananda ve destekçisi olacaklarını söylerken Aşağı Kirazcaspor futbolcularına ve yönetimine yeni sezonda başarılar diledi. Daha sonra kurban kesildi ve kesilen kurbanın kanını teknik heyet ile futbolcular alınlarına sürdüler. Verilen küçük bir resepsiyon ile açılış devam ederken, yöneticiler, konuklar ve futbolcular birlikte kameralara poz verdiler. Daha sonra da futbolcular da sahada ilik antrenmanlarını gerçekleştirdiler.

YENİ TRANSFERLER DİKKATLERİ ÇEKTİ

Yeni sezonda Süper Amatör’de mücadele edecek olan Aşağı Kirazcaspor geçen sezondan 6 futbolcu ile devam derken diğer yandan da sürpriz transferler yaptılar. Turuncu Siyahlı yönetimin transfer komitesi yaptığı uzun ve gayretli bir çalışma sonrasında Arifiyespor’dan Özkan Keskin,  İsmail Cun, Furkan Aslan, Oğuz Şenoğlu, Çerkezköyspor’dan Oğuz Kaptan, Geredespor’dan Abdülkadir Ünver, Ferizlispor’dan İsmail Çakır, Kırkpınarspor’dan Onur Necmi Şahin ve Recep Ali Şeramet, ve Karasuspor’dan Erdi Özdemir’i kadrolarına katmayı başardılar. Gerekirse bir veya iki transfer daha yapabileceklerini söyleyen transfer komitesi üyesi Hasan Uzun “ amacımız önce süper ligde kalıcı olmak. Bunun için kadromuzu güçlendirdik. Geçen sezonki çıkışımız sürecek, bunda da en büyük pay yönetim kurulumuzun tam bir uyum içerisinde çalışmasıdır. Yeni sezon herkese hayırlı uğurlu olsun “ Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!