ARİFİYELİ KARATECİLER BASEL’DE COŞTU

featured

ARİFİYELİ KARATECİLER  BASEL’DE COŞTU

28 Mayıs 2016 tarihinde İsviçre’nin Basel Kentinde yapılan 6.Uluslararası Baslar Open Karate turnuvasına katılan Arifiye Halk eğitim Merkezi Spor Kulübü Karate takımı sporcuları madalyaya doydular.

9 ülkeden 400 sporcunun yarıştığı turnuvada 3 sporcu ile 7 kategoride yarışan karateciler yaptıkları dereceler ve kazandıkları madalyalar ile ilçenin gururu oldular.

Uluslararası turnuvada yarışan Tuğçe Berber Büyük Bayan Kata dalında ikinci, Büyük Bayan Kumite açık sıklette de üçüncü olurken, Beyzanur Keleş Ümit Bayan Kata da ve Kumite +54 kg üçüncü, Dilara Yaren Kobaş Genç Bayan Kumite 53 ve Büyük Bayan Kumite 55 kg üçüncü oldular.

Kulüp Antrenörü  Tayfun Kobaş yaptığı açıklamada bu uluslararası turnuva sporcularımızın ilk Uluslararası tecrübesi olmasına rağmen güzel maçlar çıkararak güzel sonuçlar aldılar hedefimiz bu çitayı yükselterek daha büyük başarılar kazanmak bu doğrultuda bizlere her zaman destek olan ve hiçbir zaman yalnız bırakmayan Arifiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Abdülvahit Uygar’a, bu turnuvaya katılabilmemiz için bizlerden maddi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız İsmail Karakullukçu’ya sonsuz şükranlarımı sunuyorum dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!