Arifiye’de Trap Heyecanı

featured

Arifiye’de Trap Heyecanı Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Avcılık ve Atıcılık İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan Sakarya Büyükşehir Belediyesince düzenlenen Trap Skeet müsabakaları Arifiye Atış Poligonunda yapıldı.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Avcılık ve Atıcılık İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan Sakarya Büyükşehir Belediyesince düzenlenen Trap Skeet müsabakaları Arifiye Atış Poligonunda yapıldı.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Arifiye Atış Poligonunda 2 gün süren Trap atışlarının ilk gününde  Engelli sporcu ve Gençler Trap Yarışması, Paralimpik Sporcular Trap Yarışması , Gençler Trap Yarışması yapıldı.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (SASKF) Başkanı Yaşar Zımba, Sakarya GHSİM İdari İşler Şube Müdürü Feramuz Meral, Arifiye İlçe Spor Müdürü Sebahattin Karakoç ve Atıcılık İl Temsilcisi Saliha Kurteş ilk gün atışlarını birlikte izlediler.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve SASKF Başkanı Yaşar Zımba , ellerine tüfek alarak hedef başına geçtiler ve plakaları vurmaya çalıştılar.

Atışlar sonrasında Tekerlekli sandalyede Erhan Aydın şampiyon, Selim Özen 2., Yusuf Kambur ve Murat Deli 3. Oldular. Genç Bayanlarda şampiyon Şevval Gül olurken, Esra Oskay 2. Oldu. Bedensel Engellilerde Emin Pekbal , genç erkeklerde ise Anıl Başar Karakaya şampiyon oldu. Müsabakalar sonrasında şampiyonlara ödüllerini Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel takdim etti.

Diğer sporcularda ödüllerini SASKF başkanı Yaşar Zımba, Sakarya GHSİM İdari İşler Şube Müdürü Feramuz Meral, Arifiye İlçe Spor Müdürü Sebahattin Karakoç’tan aldılar. Müsabakaların 2. Ve son gününde (12 Mart 2017) Büyük Erkekler Trap Yarışması, Büyük Bayanlar Trap Yarışması, Genç Erkekler Trap Yarışması, Genç Bayanlar Trap Yarışması ve Yıldızlar Trap Yarışması yapılıyor.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!