ARİFİYE’DE ERTELEME MAÇI OYNANIYOR

featured

ARİFİYE’DE ERTELEME MAÇI OYNANIYOR

Sakarya Süper Amatör Küme’de daha önce oynanması gerekirken, şehit cenazesi sebebiyle oynatılamayan ve bu nedenle ileri bir tarihe ertelenen Arifiyespor- Karasu Güvenspor Süper Amatör Küme Kırmızı grupta zirveyi yakından ilgilendiren erteleme müsabakası bugün saat 14.00’da Arifiye Belediyesi Spor Kompleksinde oynanıyor.

ZİRVEYİ YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR

Ligde bugüne kadar oynanan 10 Hafta sonunda bir maç eksiği ile 25 Puana sahip Arifiyespor liderliğini korurken, lige iyi başlayan ancak daha sonra aldığı sonuçlarla  bir maç eksiğine rağmen 21 Puanla üçüncü sırada yer alan Karasu Güvenspor  bu karşılaşmadan galibiyetle çıktığı takdirde 24 Puanla ikinci sıraya yerleşecek. Diğer iki sonuç alındığında da yeşil kırmızılı ekip yine üçüncü sırada kalacak. Bu önemli karşılaşma öncesinde Arifiyespor kulüp başkanı Adem Turan bir açıklama yaparak “ sen yoksan bir kişi eksik “ Sloganı ile taraftarlara bir çağrı yaptı ve tüm sporseverleri bu karşılaşmada Arifiyespor’u desteklemek için tribünlerde yerlerini almaları gerektiğini söyledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!