ARİFİYE KALAYCISPOR SEZONU AÇTI

featured

ARİFİYE KALAYCISPOR SEZONU AÇTI

Geçtiğimiz sezon süper play-off’ta verdiği mücadeleden şanssızlık eseri Bölgesel Amatör’ü kıl payı kaçıran Arifiye Kalaycıspor, Behçet Durak,  yardımcısı  Recep Durak’tan oluşan yenilenmiş teknik kadrosu ve transferleri ile Arifiye Kalaycı sahasında sezonu açtı. Bu sezon şampiyonluk parolası ile yola çıkan Arifiye Kalaycıspor U-19 Takımı ve yenilenen kadrosu ile Arifiye Kalaycıspor sezon açılışında sahada birlikte yer aldılar. Arifiye Kalaycıspor’un açılışına Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Sakarya Askf Başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Tff Sakarya Bölge Milli Takımlar antrenörü Adem Tandoğan, Askf yönetim kurulu üyeleri ile Cafer Zor Başkanlığındaki Arifiye Kalaycıspor yönetim kurulu tam kadro katıldılar.

DAHA GÜÇLÜ BİR ARİFİYE KALAYCISPOR

Yeni sezonda hedeflerinin Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olarak belirleyen Cafer Zor Başkanlığındaki  Arifiye Kalaycıspor, Teknik Sorumluluğa Behçet Durak, yardımcılığına ise Recep Durak’ı getirdi. Geçen sezondan Burak Doğan, Çağrı, Ogün, Berat Özcan, Ensar ve Ömer’i kadrosunda tutan Arifiye Kalaycıspor, Arifiyespor’dan Ersin,  Tonunay. Hamdi, ve Özgür, Ferizli Karadenizspor’dan Haluk Topçu, Yılmaz Çakıroğlu, Hendekspor’dan Dohan ve Sakaryaspor U-19 Takımından Tolunay’ı kadrolarına dahil ettiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!