ARİFİYE KALAYCISPOR SAHAYA İNDİ

ARİFİYE KALAYCISPOR SAHAYA İNDİ

Süper Amatör takımlarımızdan Arifiye Kalaycıspor yeni sezona kendi sahasında merhaba dedi.

Kırmızı Siyahlı ekipte birkaç futbolcu başka kulüplere giderken,

Arifiye Kalaycıspor Gülsuyu takımından M. Yasin Ersin, Agah Doğaner ve Hakan Şit ile Akyazıspor’dan Taha Dere, Çayırovaspor’dan Efendi Derin, Akyazı Akınspor’dan Hüseyin Acar, Çaykışlaspor’dan Cihangir Acar, Sapanca Akademispor’dan Samet Topal, Söğütlüspor’dan Erdi Akyel ve Buca Oğuzhanspor’dan Erdi Gönültaş’ı kadrosuna kattı. Kırmızı siyahlılar ayrıca alt yapılarından Ömer Özkan, Anıl kara, Ali Sarıkaya, Sermet Yeşilbağ  ve Halil Ayar’ı A Takımı kadrosbuna dahil ettiler.

ESKİLERDEN 4 FUTBOLCU KALDI

Arifiye Kalaycıspor’un sezon açılışında geçen sezonki kadrosundan sadece 4 Futbolcu görüldü. Bunlar da Ogün hızlısoy, Ömer Serdaroğlu, Ferdi Aydın ve Ömer Yılmaz Kalaycıspor’da devam edecek futbolcular olarak dikkatleri çekti. Arifiye Kalaycıspor’da yeni yönetim de şu isimlerden oluşuyor:

Başkan : Cevat Zor

Başkan Yardımcısı : Adnan Ağırman

As Başkan Erol Kılıç

As Başkan Cemal Bozatlı

Başkan Yardımcısı : Hamza Özden

Başkan yardımcısı : Bekir Zor

baklava ikrami (1) baklava ikrami (2) baklava ikrami (4) baklava ikrami (5) eskiler (1) IMG_2908 IMG_2917 sporcular (1) yeni transeferler (1)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!