ARİFİYE KALAYCISPOR AS AKYAZI’YI RAHAT GEÇTİ 4-1

featured

ARİFİYE KALAYCISPOR AS AKYAZI’YI RAHAT GEÇTİ 4-1

Arifiye Kalaycı sentetik sahasında oynanan Süper Amatör Play-off karşılaşmasında Arifiye Kalaycıspor üstün oynadığı karşılaşmada As Akyazıspor’u 4-1 Mağlup etti ve zirve yarışına devam etti. Maçtın sonuçtan daha çok ilginç bir kırmızı kart olayı maça damgasını vurdu. Maçın 61. Dakikasında Arifiye Kalaycıspor bir penaltı atışı kazandı. Atışı kullanan Polat topu kaleciye nişanlayınca top geriye geldi, Polat topa bir kez daha vuracakken müdahale eden savunma oyuncusunun ayağına vurunca maçın hakemi Muhammed Ömür de Palat’a ikinci sarıdan kırmızı kartını gösterdi.

ARİFİYE KALAYCI: 4-AS AKYAZISPOR: 1

HAKEMLER: Muhammed Ömür, Erdi Öz, Hakan Adlı

ARİFİYE KALAYCISPOR: Ömer*** Okan*** (Samet**), Burak Doğan*** Fırat*** Haluk*** Ogün*** Burak Yener**** (Berat**), Berkay*** (Erdi**), Ahmet*** Abdülbaki*** N.Polat (K.Kart)

ANTRENÖR: Bülent Yıldırım

AS AKYAZISPOR: Uğur** Ali** Harun** Talha* Hasan* (Kürşat*), Bünyamin* Hasan Çakmak** Yaşar** Ali Atmaca** Zekeriya** Fatih**

ANTRENÖR: İbrahim Altuntaş

GOLLER: Dk.9-20 Burak Yener, Dk.36 N.Polat, Dk.81 Abdülbaki (Arifiye Kalaycıspor), Dk.62 Zekeriya (As Akyazıspor)

KIRMIZI KART: Dk.61 N.Polat (Arifiye Kalaycıspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!