ANTALYA’DA BİR GALİBİYET BİR BERABERLİK

featured

 

ANTALYA’DA BİR GALİBİYET BİR BERABERLİK

Normal sezonu tamamlanan 2015-2016 Coca-Cola Bölgesel Gelişim U19 Ligi’nin finalleri, 18-23 Nisan tarihleri arasında Antalya WOW Topkapı Palace Otel’de yapılıyor. Finallere, Bölgesel Gelişim U19 Ligi’nde gruplarını  ilk 2 sırada tamamlayan Pendikspor, Dardanelspor A.Ş, Sakaryaspor A.Ş, Kocaeli Birlikspor, Nazilli Belediyespor, Altay, Atakum Belediyespor ve Sivas Belediyespor katılacak. Finallerde 8 takım 4’erli iki grupta tek maçlı lig usulüne göre mücadele edecek. Yapılan kura çekiminde ise Sakaryaspor U-19 Takımı Nazilli Belediyespor, Samsun Atakum belediyesi ve Sivas B. Şehir Belediyespor takımları ili aynı grupta yer aldı. Gruplarında ilk sırayı alan takımlar finale yükselirken, ikinci sırayı alan takımlar üçüncülük maçı oynayacak. Final ve 3.lük maçları 23 Nisan 2016 Cumartesi günü WOW Topkapı Palace Otel Sport Center’da yapılacak.

NAZİLLİ BELEDİYE’YE 4 GOL SAMSUN ATAKUM’LA LA BERABERE 1-1

Antalya’daki U19 Türkiye Şampiyonasına katılan Sakaryaspor U19 futbol takımı, Pazartesi günü oynadığı oynadığı ilk karşılaşmada  Nazilli Belediyespor takımını 4-0 yenerek sevinç yarattı. Sakaryaspor şampiyonada ki ikinci maçını  Atakum Belediyespor ile oynayan Sakaryaspor U-19 Takımı bu karşılaşmadan 1-1 Berabere ayrıldı. İlk yarısı 0-0 Berabere sona erer karşılaşmanın ikinci yarısında Samsun Atakum belediyesi 1-0 Öne geçti ama İbrahim Can’ın golüyle  Sakaryaspor bu karşılaşmadan 1 Puanla ayrıldı. Sakaryaspor bu karşılaşmaya  : Kadircan- Celal- İsmail- Tugay Şenoğlu- Caner- Riko- Mustafa- Ertuğrul Emre- Emre – Burak- Hacı Ömer ilk onbiri ile çıktı. Yeşil siyahlılar Çarşamba gününü dinlenerek geçirecekler ve Perşembe günü Sivas Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecekler. Bu karşılaşmadan alınacak galibiyet Sakaryaspor’u diğer grubun birincisi ile final için karşı karşıya getirecek.

 

———————————————————————————————–SAKIARYASPOR U19 u19

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!