ANKARA’DAN KUPA İLE DÖNDÜLER

featured

ANKARA’DAN KUPA İLE DÖNDÜLER

Sakarya Tenis Kulübü’nün minik sporcuları Egemen Karaman ve Melisa Uğur, Ankara Tenis Kulübü’nde düzenlenen 10 Yaş Altı Türkiye Şampiyonasında dereceye girdi ve kupa kazandı.

EGEMEN KARAMAN İKİNCİLİK KUPASI ALDI

Sakarya’nın gelecek vadeden tenisçileri arasında gösterilen Egemen Karaman ve Melisa Uğur, Ankara’da düzenlenen 10 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’nda çok iyi bir performans gösterdi. Egemen Karaman hem teklerde hem de çiftlerde finale kadar yükselerek Egemenşampiyonluğun kıyısından döndü. Rakipleri karşısında öne geçmeyi de başaran Egemen, son setlerde yaptığı hatalar sonrasında 2..lik kupasının sahibi oldu. Hem teklerde hem de çiftlerde 2.lik kupasını kazanan Egemen Karaman’ı ilk tebrik edenler ise ailesi oldu.

MELİSA UĞUR FİNALİN KIYISINDAN DÖNDÜ

Bir başka gelecek vadeden minik raket Melisa Uğur ise teklerde çeyrek final, çiftlerde ise yarı finale çıkarak büyük bir başarı örneği gösterdi. Finalin kıyısından dönen minik sporcu, oynadığı güzel oyun ile izleyenlerden büyük alkış aldı. Sakarya Tenis Kulübü’nden yapılan açıklamada ise iki sporcu tebrik edildi. Antrenörleri ve aileleri de kutlayan Kulüp yönetimi, ‘. İlk sekizde yer alan güzel kızımızın yerinin asla burası olmadığı biliyoruz. Kendisini canıgönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Emeği geçen hocalarını ve ailesini de kutlarız. Tebrikler Melisa, sen bizim için bir numarasın.’ ifadeleri kullanıldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!