Ankara dan final bileti alarak döndüler!!

Ankara dan final bileti alarak döndüler!!

 

Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkeler de Ankara da düzenlenen Türkiye Okul Sporları Liseler arası Dart Bölge elemelerinde ikinci oldu. Türkiye Şampiyonasında Sakarya’yı temsil edecekler..

 

Geçtiğimiz yıl Türkiye 3’üncüsü olan Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız takımından sonra  bu sene de Genç Erkeklerde  14-15 Mayıs tarihlerinde Ankara da düzenlenen Türkiye Okul Sporları Liseler Arası Dart Bölge elemelerinde 15 il arasından 2’inci oldu.

 

Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  genç erkek dart takımı aldığı bu başarılı sonuçla 3-4 Haziran tarihlerinde  Antalya-Kemer de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Sakarya ilini temsil edecek.

 

Okul müdürü Osman Aydın Başarının mimarı olan   Fatih Bozan, Emircan Avcı, Bedirhan  Köse  , Ömer Alan , Melih Korkmaz ve beden eğitimi öğretmeni Taylan Güngöre’ i   tebrik ederek Türkiye finallerinde başarılar diledi. Ayrıca okul müdürü Aydın, Dart takımına maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Pamukova belediye başkanı Cevat Keser e teşekkür etti..

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!