AMPUTESPOR’DAN ZEKİ BAŞKAN’A AÇIK ÇAĞRI

AMPUTESPOR’DAN ZEKİ BAŞKAN’A AÇIK ÇAĞRI

Sakarya’da ilk defa Türkiye Ampute 1. Liginde mücadele eden Sakarya Amputespor Kulübü zor imkanlarla katıldığı ligde müsabakalarına devam ederken, Sakarya Amputespor Kulüp Başkanı Sinan Panta da Sakarya Büyükşehir belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na seslenerek “ bizleri yalnız bırakma “ mesajı verdi. Sinan Panta açıklamasında şunları söyledi :

ZEKİ BAŞKANIMIZ BİZİ GÖRMELİ…

Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü olarak Ampute Futbol takımımızla Batman İl’inde sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu göstermek için cumartesi günü hava yolu ile Batman’a gidiyoruz.

“ SAKARYA’YI TEMSİL EDİYORUZ “

“ Sakarya’mızı en güzel şekilde temsil ettiğimize inanıyorum.3 Aralık günü Engelliler gününü kutlayanlardan maddi  olmasa da manevi desteklerini beklemek de hakkımız olsa gerek diye düşünüyorum. Herkes şunu çok iyi bilmeli ki; ben ve Yönetim Kurulumuz da yer alan arkadaşların tek bir amacı var.Biz Sakarya’mızın adını her yerde en güzel şekilde temsil etmek için uğraşıyoruz.Ve bundan sonra Sakarya da ampute futbol takımı da yerini almıştır.Evet bu hafta Batman deplasmanına gidiyoruz.Ve bu yolculuk da Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu tarafından uğurlamayı da hak ediyoruz.Çünkü Şehrin anahtarına sahip olan Başkanımızın  bize de desteğini esirgememesini bekliyoruz.Biz Başkanımızın Sakarya’yı Amatör Sporların Başkenti yapacağım sözüne inandık ve bu takımı sahneye çıkarttık.”

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!