Amatör Spor Kulüplerine Destek Töreni İftar Programı İle Bütünleşti

Amatör Spor Kulüplerine Destek Töreni İftar Programı İle Bütünleşti

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğümüzün  Amatör Spor Kulüplerine desteği sebebiyle düzenlenen iftar programına hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle Mübarek Ramazan ayında tuttuğumuz oruçları Allah kabul etsin, tekrarını nasip eylesin inşallah.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 16 İlçede 54 branşta faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Ülkemizin gençlerine hizmet veren Amatör spor kulüplerimiz bizler için çok önemli. Gerek tesisleşme gerek malzeme yardımı gerekse nakdi yardımlar ile Amatörlerimize destek olmaya çalışıyoruz. Son 5 yılda İlimize 8 sentetik zeminli futbol sahası kazandırdık. Akyazı Batakköy ve Taraklı sentetik zeminli futbol sahalarını İlimize kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın yine yapımını üstlendiği Sapanca Hacımercan Sentetik zeminli Futbol sahasının tamamlanmasıyla Sapanca İlçemize de futbol sahamızı kazandırmış olacağız.

Yapmış olduğumuz çalışmalarda bizlere her zaman destek olan Sakarya Valimiz Sayın İrfan BALKANLIOĞLU’na Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki TOÇOĞLU’na, Milletvekillerimize ve işbirliği içinde çalıştığımız tüm kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ediyorum.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğümüz tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakaryamızdaki Amatör spor kulüplerimize de desteklerini sürdürüyor. İlimizdeki 94  kulübümüze yapılacak olan toplamda 480.000 TL nakdi yardım amatör camiamıza hayırlı olsun diyor, hepinize saygılar sunuyorum.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!