AMATÖR FUTBOL ZİRVESİ SERT KARARLAR ALDI

featured

AMATÖR FUTBOL ZİRVESİ SERT KARARLAR ALDI

Son günlerde ortaya çıkan amatör maçlarda sahte futbolcu oynatılma olayları ile ilgili olarak Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan odasında bir araya gelen

Sakarya Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir ve Tüfad Sakarya İl Başkanı Tamer İlaçan meydana gelen gelişmeleri masaya yatırdılar ve yaptıkları incelemeler sonrasında sert kararlar aldılar.

EN AĞIR CEZALAR VERİLECEK !

Toplantıya katılan taban birliklerinin üç temsilcisi ortak bir basın açıklaması yaptılar. Açıklamada “ Sakarya’da oynanan ve oynanmakta olan tüm amatör futbol müsabakalarını mercek altına aldık. Şimdiye kadar sahte futbolcu oynatmış veya oynatmış ta ortaya çıkmamış olan ancak daha sonra ortaya çıkabilecek sahte futbolcu oynatma suçlarını işleyen yönetici ve antrenörler hakkında ağır cezalar verilecektir. Kimse Sakarya’da amatör futbol sahipsiz kaldı diye düşünmesin. Bizler her konuda işbirliği yaparak gereken cezaların yerine getirilmesi hususunda elimizden ne geliyorsa yapmaya kararlıyız. Sahte oyuncu oynatmaya teşebbüs edecek olan antrenör ve yöneticilere çok ağır cezalar gelecektir. Amatör takımlardan isteğimiz oynadıkları karşılaşmalarda bu konuda daha dikkatli olmaları ve ortaya çıkabilecek sahtecilik hakkında  en ufak bir şikayette dahi kendilerine ne gerekiyorsa yapılacaktır. Bunda hiç kimsenin şüphesi olmasın. “ İfadeleri kullanıldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!